Koncert Tijane Bogićević u Beogradu uskoro rasprodat

Pop zvezda Tijana Bogićević održala je konferenciju za medije u susret koncertu u Beogradu, na kojoj je saopšteno da je za nedelju dana od objave koncerta polovina ulaznica za ovaj dugoočekivani muzički događaj već rasprodata

  • 0
Tijana Bogićević Foto: Alex Dmitrović

-Radujem se susretu sa publikom. Izgleda da smo se uželeli jedni drugih i da će predstojeći koncert biti još jedna noć za pamćenje. Publika u Beogradu je energična, uvek raspoložena da umetnike pozdravi iskrenim i srčanim aplauzima. Za mene neki kažu da pevam samo balade i da ne mogu da zamisle da ljudi na mojim koncertima "đuskaju", a ja ih sve pozivam da dođu na moj koncert, jer samo tu će upoznati pravu mene - poručuje Tijana Bogićević.

Tijanu će na velikoj sceni Doma Sindikata (MTS Dvorana) pratiti bend sastavljen od vrhunskih muzičara, a pridružiće joj se i specijalni gosti.

-Svi gosti su ujedno i moji prijatelji, i zajedno sa našom publikom, na sceni se osećamo "kao kod kuće". Neću posebno najavljivati i otkrivati goste, ali je sigurno da će mi se na bini pridružiti Aleksandra Sara Milutinović sa kojom imam duet "Širina" - kaže Tijana.

Tijana će u velikoj sali Doma Sindikata nastupiti po drugi put, a njen prvi solistički koncert u Beogradu u istom prostoru i dalje se prepričava kao "istinska muzička senzacija" kojom je publiku počastila vlasnica jednog od najraskošnijih vokala na našim prostorima.

Ulaznice za koncert Tijane Bogićević u MTS Dvorani dostupne su na blagajni dvorane, ali i na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a i online na tickets.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA