Rasprodat koncert Beogradskog sindikata

Pripreme za ovaj nesvakidašnji koncert, na kome će sindilkalci izvesti tridesetak svojih pesama koje publika retko ili nikada nije imala priliku da čuje uživo

  • 2
Beogradski sindikat Foto: Marko Edge

Beogradski sindikat se svim srcem zahvaljuje vernoj armiji, zahvaljujući kojoj su karte za predstojeći nastup benda u Hangaru luke Beograd (u subotu 17. decembra) rasprodate mesec dana unapred. Pripreme za ovaj nesvakidašnji koncert, na kome će sindilkalci izvesti tridesetak svojih pesama koje publika retko ili nikada nije imala priliku da čuje uživo, se nastavljaju sa još većim entuzijazmom.

A za 1. decembar je najavljen i izlazak novog BSingla "Naša stvar", za koji je upravo završeno snimanje videa, baš u prostoru u kojem će 17.12. doživeti koncertnu premijeru.

Beogradski sindikat Foto: In Frame

Posle spektakala u Beogradskoj areni i na stadionu Tašmajdan, Beogradski sindikat će ponovo nastupiti u Beogradu, ovaj put u klubu Hangar, u Luci Beograd, u 21 čas, u subotu,17. decembra ove godine. Za razliku od pomenutih velikih koncerata, na kojima je BS uglavnom izvodio svoje najveće hitove, ovaj će biti nešto potpuno drugačije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja u zivotu imam sve, samo nemam drugove.

    18. novembar 2022 | 20:35

    Ko poslednji klosar, tripujem da cu biti gru, da ce uz moje repovanje, devojke skidati... i onda me zovnu u sindikat, da glumim da sam mnogo bitan, al tamo me sasekla vest, tehnicki visak, pip napolje. Ja u zivotu imam sve, samo nemam drugove. Neki su rokeri, neki glumci i privatne glavonje, a ja sam izgubljen i beograd vise ne poznajem...

  • Cv

    18. novembar 2022 | 11:03

    Jel stize i breskvica 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA