≫ 

Jelena Tomašević opet briljirala sa Bočelijem: Poslušajte kako su zajedno izveli "Vivo Per Lei" u Abu Dabiju

Publika je umetnike nagradila aplauzom

  • 1

Jelena Tomašević, kao što je poznato, bila gošća na koncertu Andree Bočelija u Abu Dabiju. Uz pratnju Simfonijskog orkestra RTS-a, njih dvoje su zajedničkim snagama izveli čuvenu pesmu "Vivo Per Lei".

Publika je umetnike nagradila aplauzom.

Kako javlja Tanjug, nastupili su  pred 20.000 posetilaca ispunjene Etihad arene, gde je prosečna ulaznica bila oko 500 dolara.

Jelena Tomašević je nakon dueta sa Bočelijem sama otpevala pesmu "I Will Always Love You", najpoznatiju po izvođenju Vitni Hjuston i dobila veliki aplauz publike u Abu Dabiju.

Inače, saradnja italijanskog tenora sa srpskom pevačicom i Simfonijskim orkestrom RTS-a započeta je tokom njegovog koncerta u Beogradu u okviru River festa u julu ove godine.

Video: Fantastično: Jelena Tomašević peva sa Bočelijem u Abu Dabiju

Video: Nemanja je naš Andrea Bočeli, oduševio je operskom verzijom Zvezdine pesme: Sada nam je otvorio dušu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danica

    26. novembar 2022 | 22:37

    Ne znam ko gura tomasevicku, ok je ne kažem, ali mislim da bi svakako Aleksandra Radović takodje mogla možda još i bolje da peva sa Bocelijem ! Što se mene tiče ovo nije ništa spektakularno, čak isto kao u Beogradu na river festu. A možda čak i Leontina ! One su baš dobre pevacice, mislim Aleksandra i Leontina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA