Veliku godinu za sobom Rammstein zaokružio epskim spotom

Nemački industrijal teškaši nikada ne rade stvari na pola

  • 2
rammstein adieu ramštajn til lindeman Printskrin: YT/ Rammstein Official

Rammstein se vratio sa zapanjujućim novim filmskim videom za “Adieu”, numeru preuzetu sa njihovog aktuelnog albuma “Zeit”.

Ovo je bila velika godina za Rammstein. Objavili su svoj veliki i veoma cenjeni novi album “Zeit”, najavili ogromnu turneju po stadionima za 2023. i snimili su neke neverovatno filmske video spotove koji su pod znak pitanja stavili kvalitet većine “kratkih filmova” drugih izvođača.

Naravno, nemački industrijal teškaši nikada ne rade stvari na pola – oni su bend vrhunskog kalibra, a njihov novi video za numeru “Adieu”, samo je potvrda toga.

Nije iznenađujuće da su vizuelni sadržaji za “Adieu” jednako obimni i dostojni bioskopa kao i njihovi drugi nedavno objavljeni projekti, kao što su bombastični i ludi video za “Dicke Titten” usredsređen na grudi, čudno uznemirujući “Angst” i veličanstveno glupi, blistavi “Zick Zack”.

Za svoju najnoviju vizuelnu gozbu, “Adieu” predstavlja zločinačke pljačke, nebeske vojske, ljude u kavezima, futurističke mesnate humanoide, sobe zaštićene laserom, zapanjujuće veličanstvene zgrade i mnoštvo upečatljivih vizuelnih prikaza zbog kojih se zapitate zašto Rammstein nikada nije snimio celovečernji film.

Još u septembru, Rammstein je najavio evropsku turneju za 2023, koja počinje 22. maja u Litvaniji i završava se 4. avgusta u Belgiji. U međuvremenu, metalci sa Til Lindemanom na čelu će se zaustaviti u Finskoj, Danskoj, Nemačkoj, Švajcarskoj, Španiji, Portugalu i još nekim zemljama.

Da bi najavili turneju, bend je podelio promotivni video koji se sastoji od snimaka brojnih fanova iz zemalja koje će Rammstein posetiti tokom turneje.

(Telegraf.rs/Headliner)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    15. decembar 2022 | 10:00

    Da li ovakvu vrstu muzike normalan covek moze da voli?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA