Voyage u Instagram LIVE uključenju Music Awards Ceremony (MAC) otkrio do sada nepoznate detalje

Trenutno najslušaniji artist na Balkanu i jedan od najaktuelnijih trap izvođača, Mihajlo Veruović Voyage, uključio se u nedelju uveče u Instragram LIVE Music Awards Ceremony, najveće regionalne muzičke manifestacije u regionu, gde je, kao jedan od izvođača koji je nagrađen u prethodnim izdanjima ceremonije, zajedno sa još 19 svojih kolega, imao prilike da među prvima predloži svoje favorite za prestižne MAC nagrade

  • 0
Nucci i Voyage, Nući i Vojaž Foto: Nikola Tomić

Direktno iz studija, gde trenutno radi na snimanju novog materijala, Voyage je nominovao Henny i numeru "Martini", Zeru i numeru "Baraba" i Anastasiju Ražnatović sa numerom "Ubica", ali i otkrio do sada nepoznate detalje u vezi sa novim albumom, koji je trenutno u fazi miksa.

-Album će se zvati Evrpol – rekao je ekskluzivno Voyage i otkrio da će se na njemu naći 10 pesama. -Numere "Tango", "Gad", "Detinjstvo" i "London", koje su objavljene tokom godine zapravo su najava za ovaj album i već imaju preko 150 miliona slušanja – dodao je on.

Specijalno za više od 400 hiljada fanova koji su u nedelju pratili LIVE, Voyage je otkrio i početne stihove do sada neobjavljene pesme, koja će se naći na ovom albumu: "U bloku su favele, oko nas je beli grad...", odrecitovao je on, što je izazvalo lavinu komentara, čiji je broj u samo dva sata, koliko je trajao LIVE, premašio cifru od neverovatnih 20 hiljada!

Voyage je na kraju uključenja pozvao sve pratioce da budu u beogradskoj Štark Areni 25. i 26. januara, kada će se u organizaciji Skymusic-a održati najveći i najspektakularniji muzički događaj u regionu – Music Awards Ceremony, za koji će karte moći da se kupe već od ponedeljka, 05. decembra po poklon cenama – od 690 dinara, uz uštedu od čak 70 odsto.

Ulaznice će biti dostupne putem besplatne aplikacije eFinity, preko sajta efinity.rs i na blagajni Štark Arene.

Snimak uključenja u LIVE možete pogledati ovde:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by MAC (@music.awards.ceremony)

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA