Lars Urlih otkrio zašto je Metalika dozvolila da se "Master Of Puppets" koristi u seriji "Stranger Things"

Bubnjar je naveo da se desio preokret u razmišljanju benda

  • 0
Lars Urlih

Printskrin: Youtube/Jimmy Kimmel Live

Lars Ulrih je objasnio zašto je Metalika odlučila da dozvoli seriji "Stranger Things" da koristi njihovu pesmu "Master Of Puppets".

Tokom novog intervjua u emisiji "The Howard Stern Show", bubnjar je rekao kako je Metalika promenila svoj pristup licenciranju svoje muzike za druge projekte poslednjih godina.

- Bilo je, sa Metalikom, uvek smo bili "ne". "Hej, možemo li dobiti ovu pesmu za ovo? Možemo li dobiti tu pesmu za to?…" Bilo je samo ne, ne, ne, ne, ne - rekao je Urlih i dodao:

- A pre nekoliko godina smo to nekako preokrenuli. Za 180 stepeni. Samo smo rekli: "Znaš šta? Ovo je glupo. Zašto se držimo ovih pesama kao da su toliko važne, kao da su dragulji u kruni?" Hajde da podelimo našu muziku sa svetom. Tako smo pre nekoliko godina počeli da kažemo "da" na sve - rekao je bubnjar.

Ulrih se zatim prisetio kako su iz serije "Stranger Things" želeli da izgrade celu ovu scenu oko 'Master Of Puppets'”, na šta je bend pristao.

- Bilo je ludo videti kako je to postalo fenomen, a mi smo bili tako ponosni - rekao je Urlih, prenosi NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA