≫ 

Кantri pevač Džejk Flint (37) preminuo u snu samo nekoliko sati nakon svog venčanja

"Trebalo bi da zajedno gledamo fotografije sa venčanja, ali umesto toga moram da izaberem odeću u kojoj ću sahraniti muža"

  • 1
dzejk filnt Printskrin: YT/Jake Flint Music

Pevač kantri muzike Džejk Flint preminuo je u snu nekoliko sati nakon što se oženio, objavili su mediji. Imao je 37 godina.

- Mogu da potvrdim da je Džejk umro u snu negde u noći nakon venčanja. Nije utvrđen uzrok smrti - rekao je njegov publicista Кlif Dojal u mejlu za NBC News.

- On nije bio samo klijent, on je bio i drag prijatelj i sjajan momak - rekao je Dojal za Oklahoman.

Flint se oženio svojom devojkom Brendom u Oklahomi ovog vikenda.

Njegova supruga je na Fejsbuku pre dva dana objavila video sa njihovog venčanja.

- Ne razumem - napisala je.

- Trebalo bi da zajedno gledamo fotografije sa venčanja, ali umesto toga moram da izaberem odeću u kojoj ću sahraniti svog muža - napisala je u drugom postu na Fejsbuku 29. novembra.

- Ljudi ne bi trebalo da osećaju ovoliki bol. Moje srce je nestalo i samo mi je potrebno da se vrati. Ne mogu da podnesem više. Treba mi on ovde.

Rodom iz Oklahome, Flint je objavio svoj prvi album „I’m Not Okay“ 2016. Nakon toga je objavio još tri albuma, a poslednji je bio  “Live and Socially Distanced at Mercury Lounge” iz 2021. Proglašen je za najboljeg umetnika godine na We Are Tulsa Music Awards 2019.

(Telegraf.rs/Today)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA