MAC-Mania ne prestaje: Društvene mreže gore danima

Prodaja ulaznica za MAC počinje u ponedeljak 05. decembra tačno u podne

  • 0
MAC 2023

Foto: Promo

Music Awards Ceremony (MAC) održaće se 25. i 26. januara, kada će prvog dana manifestacije nastupiti regionalni predstavnici pop, alternativne pop, rock, rap, hip-hop, world music i folk muzike, dok će drugog dana MAC scena pripasti najvećim muzičkim idolima trap, drill i urbane pop muzike.

Histerija koju je na društvenim mrežama izazvala informacija da se najveća i najglamuroznija regionalna manifestacija dodele muzičkih priznanja Music Awards Ceremony (MAC) u organizaciji Skymusic-a, vraća dvodnevnim spektaklom u beogradskoj Štark Areni 25. i 25. januara, i dalje ne jenjava.

Sve je počelo na zvaničnom Instagram nalogu MAC-a, gde je u nedelju tačno u 19 časova najavljeno dugoočekivano treće izdanje u velikom stilu – LIVE uključenjima nekih od najvećih muzičkih zvezda regiona, dobitnika prestižnih MAC nagrada u prethodnim izdanjima, koji su po prvi put imali ekskluzivno pravo da nominuju tri svoja favorita za MAC 2023 priznanja. U LIVE su se uključili i izvođači koji su tom prilikom nominovani, pa su, na iznenađenje pratilaca, imali prilike da vide i koga su predložili Konstrakta, Seksi iz Crnog Ceraka, Lacku, Nucci, Edita i Sara Jo.

Preko 400 hiljada fanova iz čitavog regiona imalo je priliku da prati nominacije, a izvođači koji su to veče najviše puta predloženi su Senidah sa numerom "Behute", Sara Jo sa numerom "Zar ne", Konstrakta sa numerom "In corpore sano" i Zoe Kidah sa numerom "Bejbi".

Ipak, najzanimljivije je da za dva sata, koliko je trajao LIVE, ostavljeno je više od 20 hiljada komentara, koji su, osim reakcija na nominovane izvođače, zapravo bili zahtevi pratilaca da na MAC 2023 vide i neke od svojih omiljenih muzičkih idola, što je kod organizatora iniciralo jedan poptuno neočekivani korak – mogućnost da fanovi predlože svoje kandidate za MAC 2023 nagrade!

Kako je objavljeno na zvaničnom Instagram profilu manifestacije, svako ko želi, u komentaru može da taguje izvođača sa numerom koja po njegovom mišljenju zaslužuje nominaciju za MAC 2023, a u nominacije će ući prvih deset numera sa najviše lajkova na komentaru. Izbor numera koje su podložne participaciji mogu biti bilo kod muzičkog žanra, odnosno mogu biti predstavnici bilo koje od zemalja učesnica: Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, a jedini uslov je da su muzičke numere izdate u periodu od 01. oktobra 2021. do 15. oktobra 2022. godine.

Za samo 24 sata od objave ovog posta stiglo je na hiljade komentara, a MAC-Mania i dalje traje, beležeći vrtoglav rast interesovanja javnosti i engagement kakav se nikada do sada nije video! U ponedeljak 05. decembra tačno u podne će u prodaju biti pušten prvi, ograničen kontigent ulaznica po promo ceni koje će biti dostupne putem sajta efinity.rs, putem besplatne eFinity aplikacije i na blagajni Štark Arene, kao i ulaznice za fan pit i VIP ulaznice, a nema sumnje da će se za najveći muzički događaj godine tražiti karta više!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA