≫ 

Vatreni poljubac ima novi album, poslušajte ga

Na albumu se nalazi 13 pesama

  • 1
Milić Vukašinović Foto: G. A./ATAImages

Milić Vukašinović i njegov sastav Vatreni poljubac ima novi album. Na ovom ostvarenju se nalazi 13 pesama.

I to sledeće: "Život Je K'o Fol Ako Nije Rock'n'Roll", "Rock'N'Roll", "Hej, Sve Je Okej", "Zora Da Nam Svane", "Jedinstvo Suprotnosti", "Kao Nekada", "Drug", "Ne Mogu Iz Ove Kože", "Joj, Joj, Joj", "Igraj", "Bože Kazni Me", "Kunem Se" i "Suzana".

Inače, Vatreni poljubac će biti rok festivala koji će biti održan na Beogradskom sajmu 24. decembra, od 18 do 01, zajedno sa Atomskim skloništem, Divljim jagodama, Juricom Pađenom i Aerodromom, YU grupom, Osvajačima, Dr Neletom Karajlićem, Teškom infdustrijom i Epilogom.

Do tada, poslušajte novi album Vatrenog poljupca:

Tu je i spot za pesmu "Hej, Sve Je Okej":

Najtvrđe za kraj! Mud Factory na Balkanrock Sessions

Treću sezonu muzičke web emisije Balkanrock Sessions zatvorio je jedan od najtvrđih sastava Srbije - Mud Factory.

Ova vranjska fabrika težine, prljavih rifova i poderanih glasova otvorena je 2012. godine. Do sada, od dostignuća ove fabrike southern metal zvuka izdvajaju se dva EP-ja - „Born For Doom“ (2013) i „Project Extinction“ (2015), a onda i prvi album pod nazivom „Sins Of Our Fathers“ (2020). Zbog kvaliteta, uloženog truda i međunarodne prepoznatljivosti Mud Factory je prema YouTube kanalu „European Metal Channel“ uvršten u najbolje metal sastave Evrope.

Pored standardnih zvučnih proizvoda, sastav Mud Factory je poznat i po organizaciji Factory Festa, festivala u čijoj inicijalnoj ideji jeste okupljanje metal sastava, ne samo u Vranju nego i širom Srbije.

Mud Factory, kao i sve prethodne izvođače, možete gledati u bilo kom trenutku na Balkanrock Youtube kanalu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzon li huker.

    6. decembar 2022 | 17:01

    Doktor za rokenrol. Za bosnu je bio najbolji roker svih vremena. Ima uspesnu karijeru i kao tekstopisac. Mnogi narodnjaci su imali hitove, sa njegovim tekstovima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA