Zdravko Čolić otkrio kako izgledaju pripreme za zagrebačke koncerte: Poslušajte simfonijsku verziju "Južnjaka"

Zdravko Čolić održaće dva uzastopna koncerta u zagrebačkoj Areni 26 i 27. decembra

  • 1
Zdravko Čolić

Foto: Indir Merdanović za Stars & More

Sve je spremno za 26. i 27. decembar, kada će Čola pred Zagrepčane izaći sa čak 50 vrhunskih muzičara

Neprikosnovena muzička zvezda naših prostora, Zdravko Čolić održaće dva uzastopna koncerta u zagrebačkoj Areni 26 i 27. decembra. Dok je prvi koncert rekordno rasprodat, za drugi koncert dostupan je još mali broj ulaznica. Čolić nastupa u pratnji simfonijskog koncerta, sa posebno odabranim repertoarom.

Dok publika i fanovi uvek voljenog Čole, odbrojavaju dane do najiščekivanijih božićno-novogodišnjih koncerata Zdravka Čolića i simfonijskog orkestra, upravo oni, glavni akteri predstojećeg muzičkog spektakla, okupili su se u punom sastavu na jednoj od završnih proba, što je Zdravko podelio i na svom Instagram profilu i otkrio kako zvuči ovaj impresivni sastav.

Zdravko Čolić

Foto: Indir Merdanović za Stars & More

Tokom bogate i zavidne karijere koja traje već pet decenija, Zdravko Čolić nastupio je u svim najvećim koncertnim i sportskim dvoranama, kao i na stadionima širom regiona, ali je tek nedavno odlučio da se okuša u koncertnom programu koji se oslanja na simfonijski orkestar instrumentalnih solista novosadskog Big benda i orkestra opere SNP Novi Sad, u posebno odabranom Čolićevom repertoaru, čije aranžmane ovaj put potpisuje dirigent Fedor Vrtačnik.

Zdravko Čolić

Foto: Indir Merdanović za Stars & More

Poslušajte kako zvuči Čolin hit "Južnjaci" u simfonijskoj verziji:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zdravko Čolić (@zdravkocolicofficial)

Koliko se regionalna publika uželela da čuje Zdravka Čolića na velikim koncertima, pokazuje i činjenica da je koncert zakazan za 26. decembar rasprodat za manje od mesec dana. Zbog toga je, na želju i oduševljenje publike, dogovoren još jedan – 27. decembar za koji je ostalo još jako malo ulaznica, dostupnih putem Eventim prodajne mreže.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ch

    16. decembar 2022 | 09:34

    Prvo izabereš pravu boju farbe, pa posetis frizera da tr lepo prefarba sa pramenovima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA