Koncertna subota u Beogradu: Očekuju nas nastupi grupe Alisa i Hiljsona Mandele

Kao gosti na koncertu grupe Alisa nastupiće Ivana Ćosić, jedna od najboljih pevačica na ovim prostorima, kao i mladi talentovani gitarista Aleksa Danić.

  • 0
Promocija specijalnog muzickog izdanja "Najbolje iz zemlje čuda" grupe Alisa Foto: Mateja Stanisavljević/ATAImages

Grupa Alisa će u subotu, sa malim zakašnjenjem proslaviti svoj 35. rođendan, i to baš u klutnoj, Velikoj sali Doma omladine Beograda, gde su održali i svoj prvi koncert.

Koncert nosi naziv „Najbolje iz zemlje čuda”, kako se zove i dupli CD koji je nedavno objavila izdavačka kuća PGP-RTS u saradnji sa Jugodiskom. Na tom izdanju nalaze se 24 pesme grupe Alisa, kao i dva singla koja je ovaj bend snimio u poslednje tri godine.

Na koncertu će fanovi moći da čuju mnogo pesama koje su voleli i vole: „Sanja“, „Kesteni”, „Blago onom ko te ne sanja”, „Da li si čula pesmu umornih slavuja“, „Posle devet godina", „Ljubicu te tako", „Skidam košulju da legnem", „Sećanja“... Većina tih pesama biće izvedena u originalnim aranžmanima. „Ipak, Alisa je sa dva nova mlada člana, violinistkinjom i gitaristom, dobila neku novu energiju i bogatstvo zvuka“ kaže bend, najavljujući i neka malo drugačija izvođenja starih pesama.

Kao gosti na koncertu nastupiće Ivana Ćosić, jedna od najboljih pevačica na ovim prostorima, kao i mladi talentovani gitarista Aleksa Danić.

Vrata Velike sale Doma omladine biće otvorena u 19.30h, a početak koncerta zakazan je za 20h.

Ulaznice za koncert su u prodaji po ceni od 1400 dinara i mogu se nabaviti na prodajnim mestima Tickets.rs, kao i online. Na dan koncerta cena ulaznice biće 1600 dinara. Ulaznice će biti dostupne i na blagajni Doma omladine.

Koncert Hiljsona Mandele ove subote u Zappa Bazi

Ove subote sa početkom od 21 čas u beogradskoj Beton hali, tačnije klubu koji sada nosi naziv Zappa Baza, premijerno će održati koncert Hiljson Mandela.

Posle rasprodatog Zagrebačkog koncerta u Tvornici kulture, jedan od najpopularnijih trepera regiona promovisaće album "Mandela effect" i u Beogradu. Sudeći po reakcijama slušaoca ali i publike na koncertima, ovaj album obeležio je godinu koja je na izmaku, i očekivano je da će se naći u samom vrhu ovogodišnjih izdanja kada se budu svodili utisci 2022. godine. Hiljson Mandela je originalni član sastava Kuku$, i ovo je njegov prvi solo album. Koncert u Beogradu, u Beton hali počinje od 21 čas.

Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1200 dinara putem servisa Tickets, kao i na ulazu ako ih preostane, a mali kontingent karata po ceni od 950 dinara nalazi se u Zappa Baru (Kralja Petra 41). Veči deo karata u pretprodaji je otiišao, pa nas sigurno očekuje još jedan odličan koncert u Beogradu u samoj završnici 2022. godine. Pored nastupa Hiljsona Mandele, za muzički set biće zadužen Enzzy, jedan od rezidenata beogradskih žurki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA