≫ 

Radost, ali i suze na Harijevom 32. nastupu u Beogradu

Hari Mata Hari održao prvi od dva koncerta u punoj mts Dvorani

  • 6
Hari Mata Hari, MTS dvorana Foto: Bojan Petrović/MTS Promo

Radost, ali i suze obeležili su sinoćnji koncert Harija Mata Harija u Beogradu u organizaciji mts Dvorane. Kultna dvorana prštala je od pozitivnih vibracija i energije koju je svojoj publici nesebično podario poznati pevač, na prvom od dva zakazana koncerta na istom mestu.

Kao što je i obećao javnosti, Hari Mata Hari je Beograđanima pripredio pravo muzičko putešestvije, prolazeći pesmama kroz sve periode svoje višedecenijske karijere na pop sceni. Pevalo se horski: Kao domine, Bosanac, Oktobar, Svi moji drumovi, Azra, Drumovi, Ti znaš sve, Emina, Javi se, Ne lomi me, Ruzmarin i mnoge druge pesme, a Dvorana se pretovorila u pravi plesni podijum.

Hari Mata Hari je nastupio, na skoro, pa pozorišnoj bini, koju je krasila samo crvena zavesa, a na koncertu ga je na instrumentima pratio njegov bend, kao i tri ženska bek vokala.

Hari Mata Hari, koji je u svojoj karijeri održao preko 1000 koncerata, ovaj pažljivo pripremane zimske koncerte održao je ekskluzivno za Beograđane, u gradu u kom je, podsetimo, punio sve veće koncertne hale od Sava Centra do Beogradske Arene.

Prodao je oko pet miliona albuma, a njegove pesme su među najpoznatijim baladama u bivšoj Jugoslaviji. Vlasnik je 15 studijskih albuma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    17. decembar 2022 | 11:29

    Samo se vi klanjajte nekima koji su vas nazivali i sada nazivaju raznoraznim pogrdnim imenima. Kada cete se opametiti naivni srpski narode?

  • Rada

    17. decembar 2022 | 14:45

    Bila....divan koncert! Hari peva za medalju!

  • Гоги-11

    17. decembar 2022 | 14:25

    Баш чудна декорација црвена завеса на црној позадини ЧУДНО.... А има ли ускоро неки концерт Србина певача у Сарајеву питам за друга....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA