Poznata satnica finala Beogradskog autorskog festivala

„Očekuje vas 5 sati odlične svirke i dobrog raspoloženja, ne propustite BARF11“., kažu iz URMUS-a

  • 0
Koncert Foto: Pixabay

U finalu jedanaestog Beogradskog autorskog festivala BARF nastupiće 8 bendova. To su: DIRECT DRIVE (Zrenjanin), SARA DŽESIKA PANKER (Beograd), CARDINAL POINT (Vranje), X-MACHINE (Mladenovac), SHORT REPORTS (Novi Sad), ИБАR (Beograd), ALHAMBRA (Beograd) i AURIUM (Beograd).

„Svi oni će imati priliku da na velikoj bini, uz odlično ozvučenje pokažu šta znaju!“ kažu iz URMUS-a i pozivaju publiku da u što većem broju dođe u nedelju u Dom omladine i podrži ove sjajne bendove: „Očekuje vas 5 sati odlične svirke i dobrog raspoloženja, ne propustite BARF11“.

Pored bendova finalista u revijalnom delu će nastupiti pobednici po glasovima publike poslednjeg izdanja festivala – ASCEND iz Beograda, bend SANITARIUM (pobednici prijateljskih i partnerskih Bunt rok festivala i Mobile Demo Festa), i specijalni gosti ARIGO SAKI band. Arigo Saki je jedan od najistaknutijih članova URMUS-a i veliko nam je zadovoljstvo da ugostimo na festivalu njega i njegov bend gde će podeliti sa nama muziku sa svog debi albuma.

Vrata sale Amerikana biće otvorena za posetioce od 18.30h. U 19h, u revijalnom delu programa, nastupa bend Ascend. Nakon toga sledi takmičarski deo programa, a bendovi će nastupati ovim redom:

19.25 - Aurium

19.50 - Alhambra

20.15 - Short Reports

20.40 - Cardinal Point

21.05 - Sara Džesika Panker

21.30 - Ibar

21.55 - Direct Drive

22.20 - X-Machine

Revijalni deo programa se nastavlja u 22.45h uz Sanitarium, a nakon njih na binu u 23.10h izlazi Arigo Saki bend.

Proglašenje pobednika zakazano je za 23.40h.

Ulaz na festival će se kao i prethodne godine naplaćivati simboličnih 200 RSD, a karte će se prodavati na ulazu pred početak festivala. Kupljena ulaznica će ujedno služiti i za glasanje publike.

Detaljne informacije o učesnicima festivala, kao i nagradama, pronađite na urmus.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA