Još deset dana do Central Dance Event novogodišnjeg maratona – Na otvaranju Pan-Pot i Paco Osuna

Jubilarno deseto izdanje Central Dance Eventa, novogodišnjeg maratona elektronske muzike, u petak 30. decembra u Hangaru Luke Beograd otvaraju berlinski dvojac Pan-Pot, jedni od najboljih producenata i DJ-eva koji već skoro dve decenije dominiraju globalnom techno zvukom i veteran techno scene Paco Osuna

  • 0
Central Dance Event Foto: Promo

Te večeri podršku će pružiti regionalna DJ-ica Joma Maja i Dakman, pobednik trećeg izdanja Let’s Mix It DJ takmičenja.

Pan-Pot širom sveta poznati su po minimalnom, eksperimentalnom zvuku, koji je tokom vremena postao njihov zaštitni znak. Osnivači su izdavačke kuće Second State, koja nije samo platforma za izdavanje muzike, već i mesto za stvaranje umetničke porodice istomišljenika. Odlučujući trenutak u njihovoj karijeri bio je 2007. godine, kada su objavili svoj prvi album Pan-O-Rama. Ovi trendseteri vanremenskog stila podjednako dobro zadovoljavaju želje publike malih intimnih klubova, ali i uzburkavaju emocije euforične, razigrane publike na brojnim festivalima poput Awakenings, Time Warp, Creamfields. U svojim energičnim DJ setovima sofisticirano se kreću između techo i house žanrova.

Producent i DJ Paco Osuna već četvrt veka dominira plesnim podijumima širom sveta i u Beograd donosi deo svog NOW HERE koncepta žurki, pravo sa Ibice. Prepoznatljiv je po kombinaciji deep i funky techno zvuka, a njegov eklektički pristup doneo mu je veliku popularnost. Već u svojim ranim dvadesetim postao je rezident kultne Amnesie na Ibici. Osnivač je poznatog lejbla Mindshake, a objavljivao je izdanja za Plus8, Spectral, Minus i druge prestižne etikete. Bio je vlasnik kluba Club4 u Barseloni, koji je ugostio velike zvezde poput Carla Coxa, Adama Beyera, Dubfire-a, Richie Hawtina, Marca Carole. Tokom bogate karijere osvojio je brojne nagrade, a neke od njih su za najboljeg izvođača, producenta, techno DJ-a, izvođača godine, kao i mnoge druge na DJ Mag Awards, Vicious Awards, Deejay Awards.

Jubilarno deseto izdanje Central Dance Event novogodišnjeg maratona elektronske muzike biće održano od 30. decembra do 1. januara u Velikom hangaru u Luci Beograd, uz nastupe zvezda globalne elektronske scene – Anfisu Letyago, Denisa Sultu, Pan-Pot, Paco Osunu, Recondite live i Samu’ Abdulhadi i jako regionalnu podršku. Maratonski muzički program upotpuniće i Central Dance Event After Parties, koji će biti održani u Hangaru Stage 3 nakon završetka glavnog programa.

Veoma ograničen broj kompleta ulaznica za Central Dance Event The Tenth Edition je u prodaji po promo ceni od 4190 dinara za parter i 5590 dinara za VIP galeriju. U prodaji su i jednodnevne ulaznice po ceni od 1490 dinara (parter) i 1990 dinara (VIP) za prvo veče, 2190 dinara (parter) i 2790 dinara (VIP) za doček Nove godine i 1490 dinara (parter) i 1990 dinara (VIP) za reprizu Nove godine. Sve ulaznice mogu se kupiti onlajn putem Cooltixa, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigs Tixa.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA