≫ 

"Mnogo mi je žao, bili smo dobri drugovi": Bajaga o vesti da je preminuo Massimo Savić

Frontmen grupe Bajaga i Instruktori rekao je da se poslednji put sa hrvatskim kantautorom sreo na koncertu u Zagrebu koji je održan u čast pevača Parnog Valjka Akija Rahimovskog.

  • 1
Momčilo Bajagić Bajaga i  Masimo Savić Foto-kolaž: Mateja Stanisavljevic/Antonio Ahel//ATAImages

Vest da je preminuo Masimo Savić rastužila je i Momčila Bajagića Bajagu. U izjavi za Nova.rs, frontmen grupe Bajaga i Instruktori rekao je da se poslednji put sa hrvatskim kantautorom sreo na koncertu u Zagrebu koji je održan u čast pevača Parnog Valjka Akija Rahimovskog.

"Nisam čuo. Video sam ga u Zagrebu kad je bio koncert za Akija Rahimovskog bio je potpuno normalan i zdrav. Nije se žalio na bilo kakve probleme i super je izgledao. Nisam znao, vi ste me obavestili, pogledaću na internetu. Mnogo mi je žao, bili smo dobri drugovi", rekao je Bajaga.

Vest o njegovoj smrti potvrdili su iz kompanije Aquarius Records, koji su preneli reči njegove porodice.

"Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga sveta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od um etnosti. Zauvek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna", navodi se u saopštenju.

Video: Preminuo je Massimo Savić!

(Telegraf.rs/izvor: Nova.rs/Jelena Manojlović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slavica

    23. decembar 2022 | 23:15

    Neka pociva u miru Bozijem . Divan covek i pevac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA