Najbolju novogodišnju žurku elektronske muzike predvode Denis Sulta i Recondite

Za najluđu novogodišnju zabavu u okviru jubilarnog desetog izdanja Central Dance Event maratona elektronske muzike u Hangaru Luke Beograd zaduženi su Denis Sulta koji važi za jedno od najatraktivnijih i najtraženijih elektronskih imena današnjice i intrigantni techno producent i majstor live nastupa – Recondite

  • 0
Central dance event Foto: Promo

Podršku će pružiti lokalni muzički talenat sa internacionalnom karijerom Ilija Djokovic, koji važi za predvodnika novog techno talasa, kao i Zira, finalista ovogodišnjeg Let’s Mix It DJ takmičenja.

Denisa Sultu mnogi izdvajaju kao jednog od najuzbudljivijih DJ-eva mlađe generacije, koji podjednako vešto vlada house, techno, disco i hip hop zvukom. Sultina muzika predstavlja spoj svega što se moglo čuti u house muzici – Chicago, Detroit, disco i acid, sa elementima latina i progressive zvuka, dok njegove trake imaju status modernih klasika.

Ovaj ekstravagantni izvođač uspešno je diplomirao na Red Bull Akademiji u Montrealu, dobitnik je DJ Magove nagrade za najboljeg novog producenta, a još 2016. godine probio se na vrh Resident Advisor liste, postavši najbolje kotiran novi muzičar svih vremena. Našao se na naslovnim stranicama Mixmaga, ima rezidenturu kod Annie Mac na BBC Radio 1, a njegov veoma cenjen Sulta Selects šou obišao je ceo svet.

Recondite je izvođač iz Berlina, prepoznatljiv po melanholičnim melodijama i izdanjima za Dystopian, Innervisions i Ghostly International. Iza sebe ima sedam albuma od debija „On Acid“ do ovogodišnjeg izdanja „Taum“, Recondite pokazuje da je virtuoz introspektivnog techna. Čest je gost klubova Berghain, Fabric, Concrete i Nitsa, kao i hedlajner na vodećim svetskim festivalima kao što su Melt!, Amsterdam Dance Event, Nuit Sonores, Dekmantel i Time Warp.

Jubilarno deseto izdanje Central Dance Event novogodišnjeg maratona elektronske muzike biće održano od 30. decembra do 1. januara u Velikom hangaru u Luci Beograd, uz nastupe zvezda globalne elektronske scene – Anfisu Letyago, Denisa Sultu, Pan-Pot, Paco Osunu, Recondite live i Samu’ Abdulhadi i jako regionalnu podršku. Maratonski muzički program upotpuniće i Central Dance Event After Parties, koji će biti održani u Hangaru Stage 3 nakon završetka glavnog programa.

Veoma ograničen broj kompleta ulaznica za Central Dance Event The Tenth Edition je u prodaji po promo ceni od 4690 dinara za parter i 6090 dinara za VIP galeriju. U prodaji su i jednodnevne ulaznice po ceni od 1790 dinara (parter) i 2290 dinara (VIP) za prvo veče, 2490 dinara (parter) i 3090 dinara (VIP) za doček Nove godine i 1790 dinara (parter) i 2290 dinara (VIP) za reprizu Nove godine. Sve ulaznice mogu se kupiti onlajn putem Cooltixa, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigs Tixa.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA