Robi Vilijams otkrio zašto je napustio grupu Take That, pričao o rivalstom sa Gerijem Barlouom

U novom intervjuu, pevač je priznao da je bio "usred nervnog sloma" kada je razišao sa boj bendom

  • 0
Robi Vilijams tokom nastupa na beogradskom koncertu na Ušću Foto: Milena Đorđević

Robi Vilijams (48) otkrio je zašto je napustio grupu Take That i priznao da "nije ponosan" na stvari koje je rekao tokom zloglasne svađe sa kolegom Gerijem Barlouom (51), koja je usledila.

U novom intervjuu, pevač je priznao da je bio "usred nervnog sloma" kada je razišao sa boj bendom, priznavši da se osećao kao da je "u nekoj vrsti zapaljene zgrade i da mora da izađe" .

U razgovoru sa Skotom Milsom za BBC Radio 2 Robbie Villiams je iskreno govorio o svojim usponima i padovima.

"Mislim da sam bio usred nervnog sloma, mog prvog od mnogih. Sve informacije koje su ušle u računar su dovele do preopterećenja računara. Stvari nisu bile sjajne kod kuće, stvari nisu bile sjajne sa mojim poslom, a onda sam bio nov u ovom fenomenu ekstremne slave... Tako da sam se osećao kao da sam u nekoj zapaljenoj zgradi i da moram da izađem. Tako se osećalo u to vreme. A onda sam pomislio, ''u redu, napraviću ovu turneju i onda ću otići.'' A oni su zapravo rekli, '''Zapravo, ako ćeš otići, možeš li sada da ideš?'', objasnio je zašto je napustio Take That.

Nakon što je Robi napustio grupu 1995. godine, ostali članovi su objavili još jedan singl bez njega, ali su se razišli sledeće godine.

Upitan da li je '90-ih postojalo rivalstvo na listi između njega i Gerija Barloua, Robi je priznao: "Uverio sam se da postoji."

"Zato što su '90-te bile o tome. Ovo se dešavalo u mom kampu – kažem svoj kamp, mislim na glavu – to je kao rvanje ili boks. 'To je takmičenje...I to je vaše pleme protiv njihovog plemena, a moje pleme sam bio ja, a njihovo pleme je bio Geri Barlou, i ja sam bio spreman za takvu vrstu sukoba jer sam dobio neku vrstu udarca od toga. Nažalost, Geri se nije tako osećao i nije dobio udarac od toga...", naveo je Vilijams i naveo da je sada u boljim odnosima sa Barlouom, piše "Daily Mail".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA