≫ 

Željko Samardžić održao i četvrti koncert u mts Dvorani: Krcato je bilo na beogradskom nastupu

Samardžić nije krio svoje oduševljenje do poslednjeg mesta punom salom i bliskim kontaktom sa publikom

  • 2
Željko Samardžić održao i četvrti koncert u mts Dvorani Foto: Filip Olćan/MTS promo

Da beogradskoj publici nije bilo dovoljno ni tri večeri muzike Željka Samardžića, dokazali su na večeras održanom i četvrtom koncertu u organizaciji mts Dvorane, kojim je Samardžić istovremeno zaokružio svoje nastupe u 2022. godini u kultnom prostoru.

Menjajući, kako raznovrstan repertoar, tako i scenografiju svake večeri, popularni pop pevač je pred sam kraj godine, atmosferu doveo do usijanja, a publika je od prve numere stala na noge. Dvoranom su se orili kao jedan glasovi uz obavezne hitove poput "Ne spominji ljubav", "Da me nije", "Zato kradem", "Ljubavnik”, “9000”,”Stari lav”,”Nisi ti za male stvari”, "Bezobrazno zelene"; "Grlica", a na listi od preko 30 pesama našle su se i numere i novijeg datuma.

Samardžić nije krio svoje oduševljenje do poslednjeg mesta punom salom i bliskim kontaktom sa publikom, kojima je ispunio prethodno dato obećanje- da će ovo doslovno biti koncerti za pamćenje.

Podsetimo, Samardžić je prvi koncert u mts Dvorani održao prošle godine, kada je izjavio da mu je nekadašnja Dvorana Doma sindikata posebno mesto za održavanje koncereta zbog neverovatne interakcije sa publikom.

Ove godine na istom mestu održao je četiri koncerta, 23. 28. 29. i 30. decembra.

Video: Željko Samardžić zapevao svoj veliki hit, a onda i deo svoje nove pesme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA