≫ 

Igi Popu je jednom nuđeno da bude pevač grupe AC/DC: Objasnio zašto je odbio ponudu

Do saradnje nije došlo

  • 0
Igi Pop Igi Pop / Foto: Printskrin/YouTube/Iggy Pop Official

Rokenrol legenda Igi Pop otkrio je da je jednom imao ponudu da postane pevač grupe AC/DC. O ovome je pričao u intervjuu za The New York Times i naveo da se to desilo pre nekoliko decenija.

"Imali su menadžera pre mnogo godina, kada nisam reformisao The Stooges, nisam se preselio u Englesku", rekao je Igi Pop i nastavio:

"A ovaj momak je rekao: "Da li si zainteresovan da se pridružiš grupi AC/DC?‘ Tražili su pevača. Slušao sam njihovu ploču. Mislio sam, ne mogu da uklopim tu ekipu. Nisam, kao, "Uf, ne volim ih". Bio je prilično dobro napravljen bend. Oni pažljivo rade, ali ja nisam ono što im treba.", rekao je roker.

O svom susretu sa pokojnim pevačem grupe AC/DC Bonom Skotom, Igi Pop je rekao sledeće:

"Imao sam divan susret sa Bonom i obojica smo bili pijani i naduvani. Ponekad vidim slike tog susreta. Vidi, ne sećam se, ali to sam ja sa Bonom."

Igi Pop će objaviti svoj novi, 19. po redu album "Every Loser" 6. januara, posredstvom izdavačkih kuća Atlantic and Gold Tooth Records producenta Endrjua Vata, piše NME.

Video: Mladi muzičari iz Pirota odneli prve nagrade na Republičkom takmičenju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA