≫ 

50 Cent otkrio da je Eminem odbio enormnu svotu novca za nastup na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Kataru

Nakon razgovora sa Eminemovim menadžerom Polom Rozenbergom, 50 Cent je saznao da njegov kolega (Eminem) nije bio zainteresovan.

  • 0
Reperi  Curtis James Jackson 50 Cent i Eminem Foto: Scott Gries / Getty images / Profimedia

Eminem je odbio značajnu sumu za nastup na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2022. u Kataru, ako je verovati njegovom kolegi 50 Centu.

Turnir se suočio sa širokim kritikama kada je počeo u novembru, u vezi sa smrću radnika migranata u izgradnji stadiona i stavovima zemlje o homoseksualnosti, koja je nelegalna u Kataru.

Govoreći u emisiji Real 92.3 Big Boi's Neighbourhood, 50 Cent je rekao da su on i Eminem dobili ponudu da na ovom sportskom događaju izvedu duet numeru. Navodno za 9 miliona dolara, piše NME.

"Zbog Superboula, dobio sam upit za Svetsko prvenstvo i oni (organizatori Svetskog prvenstva u fudbalu u Kataru) su imali budžet od 9 miliona dolara. Uzeo bih milion, a onda bi ostalih osam bilo za njega.", rekao je on.

50 Cent je bio gost iznenađenja na šou na poluvremenu Super Boula 2022., koji su vodili Eminem, Dr. Dre, Kendrik Lamar, Snup Dogg i Meri Džej Blajdž.

Nakon razgovora sa Eminemovim menadžerom Polom Rozenbergom, 50 Cent je saznao da njegov kolega (Eminem) nije bio zainteresovan. "Menadžer je rekao, on (Eminem) to neće učiniti."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA