Majklu Fletliju, legendi plesne trupe Riverdance, dijagnostikovan agresivan oblik raka

"Podvrgnut je operaciji i nalazi se na nezi odličnog tima lekara. U ovom trenutku više neće biti komentara. Molimo samo za vaše molitve i lepe želje.", navodi

  • 0
Michael Flatley Foto: Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Majkl Fletli je otkrio da mu je dijagnostikovan agresivan oblik raka. Prema saopštenju, legendarni plesač koji je sa uspehom nastupao u plesnoj trupi Riverdance, podvrgnut je operaciji, a o njemu brine tim lekara u bolnici.

U saopštenju koje je podeljeno na Fletlijevoj Instagram stranici piše: 'Dragi prijatelji, imamo nešto lično da podelimo, Majklu Fletliju je dijagnostikovan agresivan oblik raka. Podvrgnut je operaciji i nalazi se na nezi odličnog tima lekara. U ovom trenutku više neće biti komentara. Molimo samo za vaše molitve i lepe želje. Hvala. Teamlord."

Povodom ove vesti, fanovi su brzo požurili da pošalju poruke podrške američko-irskom plesaču, piše Daily Mail.

Inače, Majkl Fletli je legenda plesa, a publika širom sveta ga upamtila kao člana plesne trupe Riverdance.

Nastup koji je imao sa koleginicom Džin Batler u revijalnom delu Evrosonga u Irskoj 1994. godine je za mnoge najbolji nastup koji je viđen na Evroviziji ikada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA