Muzički događaj godine za manje od 10 dana – Pripreme za MAC uveliko u toku

Interesovanje publike ogromno, nivo 200 gotovo rasprodat

  • 0
Music Awards Ceremony

Foto: Promo/ Live Production

Manje od deset dana ostalo je do najvećeg muzičkog događaja u regionu – Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet, u organizaziji Skymusic-a, koji je zakazan za 25. i 26. januar u Štark Areni, a pripreme su uveliko u toku!

U Arenu poslednjih dana pristižu kamioni sa opremom, a kako su organizatori najavili, tokom dva dana trajanja MAC-a, publiku očekuje pravi vizuelno-scenski spektakl. Da će MAC 2023 premašiti sva očekivanja govore i nastupi najvećih muzičkih zvezda iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Slovenije, od kojih su neki, poput Sare Jo i Nikolije, najavili i premijerna izvođenja svojih novih pesama, nema sumnje da će se predstojeća manifestacija pretvoriti u najsenzacionalniji muzički događaj u 2023. godini!

Pogledajte kako teku pripreme u Štark Areni:

Podsetimo, svoje prisustvo do sada su potvrdili Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Halid Bešlić, Lexington band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva, Joker out bend, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Sergej Pajić, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino i sastav 2Bona.

Interesovanje publike je ogromno, pa će zbog veoma malog broja ulaznica koje su ostale za nivo 200, od danas moći da se kupe ulaznice za nivo 400, po ceni već od 690 dinara. Pored standardih, u ponudi su i poslednje VIP pozicije tik uz binu sa najboljim pogledom na show koji će okupiti najveća imena muzičke scene regiona i o kojem će se dugo pričati! Omiljena akcija fanova 3+1 GRATIS još uvek je dostupna, a ulaznice se mogu nabaviti putem sajta efinity.rs, aplikacije e_Finity, u TC Rajićeva i na blagajni Štark Arene.

Music Awards Ceremony line up

Foto: Promo

Glasanje za pobednike ovogodišnjeg MAC-a i dalje traje, a publika svoje favorite može podržati glasanje preko zvaničnog sajta manifestacije i putem zvaničnog YouTube kanala, po principu jedan lajk – jedan glas.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA