April u Beogradu sa Ramacotijem

April u Beogradu je uvek nezaboravan, ali ovaj april će biti još posebniji zahvaljujući nastupu Erosa Ramazzottija u Štark Areni

  • 0
Eros Ramacoti koncert u Beogradu Foto: Promo

Italijanski pop-rok muzičar, pevač i tekstopisac će 21. aprila 2023.godine od 21h nastupiti u Štark Areni u organizaciji Hype produkcije. Ulaznice su već dostupne na Ticket Vision prodajnim mestima i online na tickets.rs.

Eros Ramazzotti se vraća sa novim albumom "BATTITO INFINITO" i istoimenom svetskom turnejom. Ovaj virtuozni kantautor ima impresivnu karijeru od 35 godina, prodao je 70 miliona ploča, a preko 2 milijarde strimova njegove muzike se čuje širom sveta.

-Bilo je veoma uzbudljivo, vratiti se na scenu, započeti turneju i konačno dopreti do celog sveta nakon teškog vremena kroz koje smo svi prišli. Koncert u Beogradu biće neizostavan i nezaboravan šou ali i način i prilika da ponovo zagrlim srpsku publiku koju nisam video od 2019. godine, a koja me podržava svih ovih godina - rekao je Eros Ramazzotti.

Beogradska publika je već spremna za ovaj spektakl, a sigurni smo da će Eros Ramazzotti uspeti da ih opet "omami" svojim talentom i energijom.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA