≫ 

Ni malo Naiv(n)a: Ivana Jajčanin fenomenalno obradila vanvremenski hit Boba Marlija - Coluld You Be Loved

Poslušajte kako je Naiva čuvenu pesmu u Telegraf music studiju učinila "svojom"

  • 0

Ivanu Jajčanin mnogi su zapamtili nakon dva veoma ubedljiva učešća na domaćem izboru za Pesmu Evrovizije, gde je izvodila sjajne numere Zana dvojca - Žike i Jelene ("Baš, baš" i "Skidam"). Nešto manje ljudi da Naiva nije nimalo naivna kada je muzika u pitanju, posebno nakon što je čuju kako to radi uživo. A uživo, svojim potpuno specifičnim i drugačijim vokalom, uz doziranu notu improvizacije i poprilične tragove ejmivajnhauštine stvara od starih pesama bukvalno nove hitove.

Poslušajte kako je to od pesme Boba Marlija "Coluld Be You Loved" uradila u Telegraf music studiju, uz pratnju fenonemalnog Mladena Pecovića na gitari, pa akoi vam se to dopalo, poslušajte kako Naiva izvodi i LP hit "Lost on you".

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

Poslušajte i uživajte!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA