Još jedan koncert Crvene jabuke, i to 9. marta u MTS dvorani

Poznati bend sviraće publici, kako najavljuje, u elektrik- rokenrol maniru sve do jednog poznate hitove

  • 0
Crvena jabuka koncert kombank arena Foto: Milan Maričić/ATAImages

Nastavlja se niz tradicionalnih koncerata Crvene jabuke u MTS dvorani. Nakon rasprodatog prvog zakazanog koncerta na Dan žena 08. marta, poznati bosanki pop-rok sastav zasviraće Beograđanima još jedno veče, u četvrtak 09. marta.

Za drugi koncert pod sloganom "Tamo gde ljubav počinje", karte se mogu kupiti na blagajni mts Dvorane i putem sajta tickets.rs.

Poznati bend, predvođen Draženom Žerićem – Žerom - svim generacijama prepoznatljivim vokalom pop-rok scene, sviraće publici, kako najavljuje, u elektrik- rokenrol maniru sve do jednog poznate hitove, među kojima su „Tugo nesrećo“; „Ima nešto od srca do srca“, „Tuga ti i ja“ „Bježi kišo s prozora“; „Dirlija“ i mnogo drugih iz opusa bogatog sa preko 200 pesama.

Podsetimo, prvi nastup u mts Dvorani bend je imao 2018. godine, a potom i 2020. i 2021. a članovi benda poručuju da se raduju ponovnom susretu sa beogradskom publikom, koja po njihovim rečim slovi za posebnu!

Crvena jabuka je nastala 1985. godine čime je danas svrstana u jedan od najdugovečnijih rok bendova sa ovih prostora.

Karte su u prodaji na blagajni MTS dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA