≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Depeche Mode ima novu pesmu: Poslušajte "Ghosts Again"

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju je inače prva pesma sa novog albuma grupe Depeche Mode "Memento Mori"

  • 1
Depeche Mode Foto: Tanjug/AP/Britta Pedersen/dpa

Depeche Mode je obradovao obožavatelje, pošto je grupa objavila novu pesmu. Nosi naziv "Ghosts Again", a već ima preko milion pregleda na Jutjubu.

U pitanju je inače prva pesma sa novog albuma grupe Depeche Mode "Memento Mori".

"Vredelo je čekati", napisao je jedan fan.

Inače, početkom oktobra prošle godine na konferenciji koja se prenosila uživo iz Berlina, članovi benda Dejv Gan i Martin Gor rekli su tada da još rade na 15. studijskom albumu "Memento Mori", kao i da će u martu započeti svetsku turneju da bi promovisali navedeni album.

Naslov, čiji prevod glasi "Seti se smrti", izabran je pre nego što je Endi Flečer, klavijaturista benda, preminuo od disekcije aorte. Prema rečima članova benda, naslov opominje sve da su smrtna bića i da svaki dan žive najbolje što mogu.

Većina pesama je nastala tokom pandemije kovid-19, a njihove teme su inspirisane tim periodom, izjavio je Gor tokom onlajn konferencije.

Što se tiče turneje, (za sada) na spisku nema koncerta u Beogradu, ali je potvrđen nastup u Zagrebu, i to 23. jula 2023. godine u zagrebačkoj Areni. Tu su i nastupi u Bukureštu (26. jula 2023. godine), kao i u Budimpešti (28. jula 2023. godine). Gde će sve nastupiti, možete pogledati na njihovom sajtu.

Depeche Mode - "Ghost Again":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džontra

    11. februar 2023 | 01:57

    Odlična stvar od najboljeg aktivnog benda na svetu i svojevrsna oda Endiju...jedva čekam novi album.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA