Vreme čitanja: oko 1 min.

Majk Šinoda otkrio kako su članovi Linkin Parka našalili sa kolegama iz Metalike na sceni tokom nastupa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muzičar je dodao da su u tom trenutku poznavali Metaliku "dovoljno dobro da znaju da im Džejms Hetfild neće izbiti zube".

  • 0
Linkin Park Metalika Foto: A3483 Matthias Schrader/DPA, (L-R) Robert Trujillo, James Hetfield and Lars Ulrich, Profimedia

Majk Šinoda je ispričao kako je Linkin Park postao prvi bend koji se našalio sa Metalikom. Reper i gitarista je zanimljivu priču ispričao gostujući u emisiji The Howard Stern Show

Sada već davne 2003. godine, u leto, Linkin Park je bila predgrupa Metaliki na njihovoj severnoameričkoj turneji "Summer Sanitarium", zajedno sa sastavima Mudvayne, Deftones i Limp Bizkit.

"Niko se sa njima nikada nije šalio na sceni“, priseća se Šinoda i nastavlja:

"Usput, mislim da je bilo nas četvorica Greška je bila u tome što smo hteli da uradimo nešto što je, pa... Njihov nastup je uvek bio tako težak i mračan, pa smo bili kao: "Šta bi bila najmanje teška, najmanje mračna stvar da se uradi?", priča Šinoda i dodaje:

"Na kraju smo izašli sa korpom za piknik i poput malih sendviča i pića, a Čester (Benington) je imao skejtbord pa je vozio na sceni. A onda smo izašli na njihovu binu, a oni su svirali, mislim "Master Of Puppets", i mi smo napravili piknik tačno iznad Larsa (Ulriha)", rekao je on.

Šinoda je takođe dodao da su isplanirali geg sa šefom obezbeđenja Metalike koji je "obećao da nas neće izneveriti".

"Ali momci su se smejali. Svirali su kao "Master Of Puppets", okretali se i smejali nam se", rekao je Šinoda, prenosi NME.

Muzičar je dodao da su u tom trenutku poznavali Metaliku "dovoljno dobro da znaju da im Džejms Hetfild neće izbiti zube".

Inače, Linkin Park je objavio nedavno pesmu "Lost", čime je obeležena 20. godišnjica albuma "Meteora".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA