Vreme čitanja: oko 1 min.

Mile Kekin te poziva, budi i ti "Ratnik svjetla"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stigao nam je pravi "Ratnik svjetla" u liku i delu Mileta Kekina

  • 0
Mile Kekin, Ratnik svjetla Foto: Promo

Drugi singl sa nadolazećeg Kekinovog albuma kojim najavljuje povratak žestokom zvuku i otrovno angažovanoj lirici.-"Ratnik svjetla" je stigao da ti za smešnu cenu od jednog klika podari rendgen oči kojima ćeš raskrinkati tajne centre moći, jer zašto bi ti bio pijun, samo jedan od milion kad možeš biti Ratnik svetla i Božja metla – kaže Mile

Ova urnebesna trominutna crna komedija u režiji maestra Filca pokazuje Ratnika svetla u punom radnom zanosu.

Zato, ako se želiš osloboditi terora doktora i profesora, želiš biti faktor bitni evo ti link, a ti samo klikni:

-"Ratnik svjetla" će dokazati da sve činjenice mogu biti alternativne dok su laži uvek profitabilne. U vremenima kada algoritmi, ali i mediji isti prostor daju šarlatanima i stručnjacima, svako može biti svašta, granica je samo mašta – zaključuje Kekin za kraj.

Novi album koji Kekin sprema pojaviće se ovog proleća kada i kreće na turneju sa svojim novim petočlanim bendom. Mile za svoju novu turneju najavljuje opsežan repertoar koji će uključivati pesme iz svih perioda njegove tridesetogodišnje karijere.

Novu pesmu Mileta Kekina "Ratnik svjetla" slušajte na svim digitalnim servisima. Mileta Kekina pratite na njegovom Facebooku i Instagramu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA