≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dejan Gvozden, frontmen Kristala, ima novi singl "Lebdimo"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pesma je ljubavna, opisuje stav da nikada ne treba odustajati od svojih snova

  • 0
Dejan Gvozden, frontmen Kristala, ima novi singl "Lebdimo" Foto: Dragan Ristić

Frontmen beogradske pop rok grupe Kristali Dejan Gvozden upravo je objavio novu pesmu " Lebdimo " za koji je i snimio spot.

Pesma je ljubavna, opisuje stav da nikada ne treba odustajati od svojih snova.

Muziku, tekst i produkciju potpisuje Dejan Gvozden. Pesma je četvrti singl sa predstojećeg albuma koji izlazi pod etiketom Menart.

Za režiju, snimanje i montažu bio je zadužen Dragan Ristić, za stajling Vladana Veljković.

Uživajte u novom singlu!

Grupa Planet Caravan objavila video za pesmu „Miris grada“

Grupa Planet Caravan objavila je video spot za pesmu „Miris grada“, treći singl sa aktuelnog albuma „Aramat“ objavljenog za diskografsku kuću Multimedia Music.

„Miris grada“ je ljubavna priča prenešena u surovo okruženje velikog grada. Zanesenost i zaljubljenost se sudaraju sa surovom realnošću i postaju priča o svima onima koji se bore i pokušavaju da prate svoje snove, uprkos velikim preprekama i nerazumevanju okoline.

Pesma je snimana u studiju „Paradox“ u Smederevu (Srđan Branković), a mix je u studiju „Mašina 23“ radio Saša Otašević.

Režiju i kameru video spota potpisuje Željko Milojević a video produkciju Artnet Studio.

Panet Caravan su Dragan Vukotić (vokali), Miloš Šomi Nikolić (gitara), Aleksandar Urošević (gitara), Dražen Urukalo (bas gitara) i Nikola Likić (bubnjevi). Gost na klavijaturama je Milan Vasiljević iz grupe NeeD.

Video spot za pesmu „Miris grada“ možete pogledati na ovom linku:

Album „Aramat“ grupe Planet Caravan dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com, kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

Bend Kontra komitet objavio CD „Cepaj brate“

Bend Kontra komitet objavio je i fizičko izdanje albuma „Cepaj brate“ za diskografsku kuću Multimedia Music.

Kontra komitet je bend iz Šapca koji stvara pravu rokenrol atmosferu svojim autentičnim zvukom i energičnim nastupima. Predstavlja pravo osveženje na domaćoj rok sceni i garantuje vam nezaboravno rokenrol iskustvo.

Njihovi nastupi su puni pozitivne energije koja se prenosi na publiku, a njihova strast prema muzici ne može da ostavi nikoga ravnodušnim. Kontra Komitet je bend koji će vas naterati da se zamislite nad problemima običnog malog čoveka.

Članovi benda su Branko Mićanović (ritam gitara / vokal), Vujadin Stanić (bubanj), Dejan Gavrilović (bas) i Darko Stefanović (solo gitara).

Album „Cepaj brate“ objavljen je 2022. godine najpre u digitalnom izdanju a sada je dostupan i na CD-u. Autor svih pesama na izdanju je Branko Mićanović.

Na njemu se nalazi 12 pesama:

1. Sistem

2. Istina

3. Glad

4. Bol

5. Cepaj brate

6. Dop

7. Koma

8. Nema predaje

9. Robija

10. Seci uši

11. Žive rane

12. Kasno je

CD „Cepaj brate“ možete kupiti na svim prodajnim mestima Multimedia Music i online na www.multimedia-music.com, a album je u digitalnom izdanju dostupan na Youtube kanalu Multimedia Music kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA