≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana Oksa otkrila kada će opet pevati u Beogradu, a Boško ju je potom iznenadio: "Možda nije po pravilu..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznata umetnica je tokom intervjua pričala o aktuelnoj pesmi "Sali (Canto dell'anima)", legendarnoj numeri "Donna con te", festivalu Sanremo...

  • 0
Ana Oksa Boško Jakovljević Kec na jedanaest Printskrin: K1

Boško Jakovljević u emisiji "Kec na jedanaest" na K1 televiziji imao ekskluzivnu priliku da preko video linka porazgovara sa čuvenom italijanskom pevačicom Anom Oksom. Poznata umetnica je tokom intervjua pričala o aktuelnoj pesmi "Sali (Canto dell'anima)", legendarnoj numeri "Donna con te", festivalu Sanremo...

Tokom razgovora Boško je Anu pitao kada ponovo dolazi u Beograd da održi koncert.

"Očekujem da se vi organizujete da me pozovete, tako da mogu da dođem vrlo rado. Od sveg srca bih želela da budem vaš gost u Beogradu i da mogu da saopštim ono što želim da saopštim, da iskomuniciram sa publikom...", rekla je Ana Oksa za K1 televiziju.

Nakon intervjua, Boško Jakovljević je iznenadio Anu Oksu. Bend koji se nalazio u studiju je za italijansku pevačicu izveo njenu pesmu "Donna con te".

"Možda sada, iako nije po pravilu, iako bi trebalo da bude potpuno drugačije, iako ne govorimo italijanski baš kako treba. "Donna con te", samo za Vas", rekao je voditelj Ani Oksi.

Italijanska pevačica je uživala i zahvalila se na iznenađenju.

Situaciju možete pogledate na sledećem snimku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA