Vreme čitanja: oko 1 min.

Brkovi napokon u klubu! Koncert punkfolk atrakcije 21. aprila

Vreme čitanja: oko 1 min.

Balkanska koncertna atrakcija, punkfolk-wellness grupa Brkovi će posle čak deset godina održati klupski koncert u Beogradu, u petak 21. aprila u Zappa Bazi

  • 0
Brkovi u Zappa Bazi 21. aprila Foto: Promo

"Brkati mladići" su izdali osmi studijski album "Krvava novčanica" te će na ovom nastupu publici predstaviti nekoliko novih pesama, a veći deo koncerta će izvoditi svoje dobro poznate punkfolk hitove, tako da je lud provod zagarantovan.

-Ovu godinu smo započeli nastupom u Torontu, gde smo svirali prvi put, a koncertnu promociju novog albuma ćemo imati i u Zagrebu, Rijeci, Temišvaru, kao i u Malmeu i Geteborgu, gde ćemo takođe po prvi put nastupiti. Željni smo koncerata, kao nikada do sada, a od svih zakazanih nastupa, koncert u Beogradu je nešto posebno. Klupska svirka omogućava da publika bolje oseti našu energiju, a i mi njih, tako da beograđani spremite se za dobru šutku i da se u wellness centru Zapa Baza oslobodite stresa i masnih naslaga! - poručuje u svom stilu Šemso.

Na novom albumu se nalazi devet pesama koje su snimljene i producirane u Piknik studiju, kod renomiranog producenta Gospodina Bandara, sa kojim su Šemso i ekipa i ranije uspešno sarađivali.

Ovo je njihov prvi studijski album na kojem svirački učestvuju novi članovi benda, dvojica novih gitarista, Alen Vlajnić - Talentino i Igor Paspalj, kojeg od milja u bendu zovu "Torbica". Publika će imati priliku da se uveri u njihovo umeće, a 2020. godine je prestižni magazine "Guitar World" Igora Paspalja proglasio za najboljeg gitaristu na svetu.

Novi album "Krvava novčanica" se nalazi na svim digitalnim muzičkim platformama, a kupovinom ulaznice po promotivnoj ceni od 1.200 dinara u Zappa Baru (Kralja Petra 41) Brkove možete čuti uživo 21. aprila u Zappa Bazi.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA