Vreme čitanja: oko 1 min.

EKSKLUZIVNO: Čujte tri nove pesme - Amira Medunjanin, Ivan Kurtić i grupa Kal pevaju za Svetski dan Roma

Vreme čitanja: oko 1 min.

Samo na Telegraf music kanalu možete čuti i videti pesme "Ponos", "O Ciganko moja" i "Luna"

  • 0

LOVE&LIVE: Amira Medunjanin - O Ciganko moja (Toma Zdravković Cover) (NOVO) (2023)

LOVE&LIVE: Ivan Kurtić - Ponos (Uživo) (Acoustic) (2023)

LOVE&LIVE: Grupa Kal - Luna (Acoustic) (NOVO) (2023) 

U subotu, 8. aprila obeležavamo Svetski Dan Roma, a ekskluzivno, samo na Telegrafu i Youtube kanalu Telegraf music možete od danas da čujete i vidite tri pesme koje su otpevali Amira Medunjanin, Ivan Kurtić i grupa Kal.

Kao svetski Dan Roma odabran je 8. april, u spomen na datum održavanja prvog svetskog kongresa Roma 1971. godine u Londonu.

Datum je zvanično odabran 1990, a obeležavanje tog dana je ustanovljeno kako bi se ukazalo na težak položaj Roma i kako bi se podstakle države u kojima žive da obrate posebnu pažnju unapređivanju njihovog položaja.

Tada je za romsku himnu proglašena pesma "Ðelem, đelem", a ustanovljena je i romska zastava sa točkom kao centralnim simbolom.

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

Poslušajte i uživajte!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA