Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvatskom bendu se auto pokvario u Srbiji: Održaće koncert da prikupe pare za servis i povratak kući

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Spasite svoj najjadniji bend u regiji"

  • 0
Pocket Palma Printskrin: YT/TOP RADIO

Zagrebački bend Pocket Palma, koji je zbog kvara automobila zapeo u Srbiji, održaće koncert kako bi prikupio novac za popravku i povratak kući.

- U četvrtak 6. aprila od 19h special benefit koncert @pocketpalma @spratbar‼️ Drugari iz benda imali su priličan peh s autom na ovoj maloj turneji po Srbiji i troškovi popravka su veliki. Pomozimo im da sakupe novac, poprave auto i vrate se kući s bar malo lepšim utiscima. Karte se kupuju na ulazu i biće 500 din, ulaz je od 19h, a koncert počinje u 21h - objavio je beogradski Sprat Bar.

- Hvala svima, dragi ste i najdraži, volimo vas - poručili su iz benda svima koji su im odlučili pomoći.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Sprat (@spratbar)

Bend Pocket Palma našao se u neugodnoj situaciji kad mu se pokvario auto na putu u Beograd, zbog čega je čak morao zamoliti fanove za pomoć.

- Tko još nije skužio, zapeli smo u Srbiji. Srce nam se razdvaja jer se ne možemo zabavljati u Beogradu kao što se i inače zabavljamo u najboljem gradu na svijetu jer nam je riknuo auto i na servisu je već dva dana, a mogao bi ostati i sljedećih 10 do 15 dana jer na je motor odlučio reći kako izgleda kraj - napisali su u Instagram storiju.

- Sve što smo zaradili ovaj vikend smo već spiskali na servis. Ako je itko u mogućnosti da nam financijski pomogne, puno bi nam značila i najmanja donacija, čak i utješne poruke bi nam u ovom trenutku pomogle. Spasite svoj najjadniji bend u regiji - poručili su i fanovima ostavili podatke kako bi im mogli pomoći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA