Vreme čitanja: oko 1 min.

Spekulisalo se da se Alan Vajlder vraća u Depeche Mode: Martin Gor se oglasio i razrešio sve nedoumice

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vajlder je bio u bendu od 1983. do 1995. godine

  • 1
Depeche Mode Foto: Tanjug/AP/Britta Pedersen/dpa

Nakon spekulacija obožavatelja, Depeche Mode su odbacili sve sugestije da će se bivši klavijaturista Alan Vajlder ponovo pridružiti grupi.

Na pitanje o mogućem ponovnom okupljanju, tekstopisac Martin Gor je odbacio sve tvrdnje, rekavši fanovima:"Nismo razgovarali sa Alanom o tome, i mislim da Alan ne bi ni želeo da se pridruži. Nismo to ni razmatrali."

Vajlder je bio u bendu od albuma "Construction Time Again" iz 1983. godine, a napustio ga je 1995. godine, navodeći unutrašnje tenzije unutar grupe. Alan je posle odlaska iz grupe Depeche Mode odbio da se prikluči sastavu The Cure, a glavna preokupacija bio mu je rad na svom muzičkom projektu Recoil, piše faroutmagazine.co.uk.

Vajlder se nakratko pridužio grupi Depeche Mode 2010. godine. Tada je u Rojal Albert Holu na klaviru odsvirao pesmu "Somebody", koju je otpevao Martin Gor.

Ko je Alan Vajlder i kakav uticaj je imao na Depeche Mode, pročitajte OVDE.

Što se tiče sastava koju sada čine Dejv Gan i Martin Gor, snimili su svoj prvi album nakon smrti Endija Flečera, "Memento Mori", koji je objavljen 24. marta.

Možete ga poslušati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bob Dylan

    15. april 2023 | 10:20

    Na žalost,ništa od toga.Znalo se za to još pre početka turneje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA