≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Uvek je bio i uvek će biti Bouvi": Dejv Gan o idolu i imenjaku Dejvidu i njegovoj muzici

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Njegova muzika je nešto transformisala za mene i dala mi mogućnost da verujem da mogu da zamislim nešto drugo", rekao je pevač grupe Depeche Mode

  • 1
David Gahan i David Bowie Foto: ANDREAS GEBERT / AFP / Profimedia, Tanjug/AP

Grupa Depeche Mode je gostovala u emisiji Piano Room-u BBC radija 2, gde su izveli tri pesme uz pratnju BBC koncertnog orkestra i razgovarali sa voditeljem Gerijem Dejvisom.

Jedno od pitanja za članove benda bilo je: "Zaista me zanima da li imate svog idola, muzički ili na neki drugi način?"

Pevač grupe Dejv Gan imao je odgovor na to pitanje.

"Da, mislim odmah, čak i kada izgovorite tu rečenicu, uvek je bio i uvek će biti Bouvi. Upoznao sam ga pomalo tokom poslednjih nekoliko godina njegovog života samo zato što su naše ćerke išle u istu školu u Njujorku. Tako da bih ga ponekad viđao i malo bismo klimali glavama jednom drugom, kao tate u školi sa ćerkama", rekao je Gan i dodao:

"Ali njegova muzika je nešto transformisala za mene i dala mi mogućnost da verujem da mogu da zamislim nešto drugo i da stvorim nešto drugo i da pronađem neku vrstu načina da se krećem kroz život i kroz muziku, a njegova muzika to uvek radi za mene", rekao je Gan, prenosi NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džoni

    11. april 2023 | 18:02

    Generalno o Dejvovoj fascinaciji Bouvijem se sve zna. Uostalom, kada su tražili pevača Dejva su našli u baru kako peva "Heroes" od Bouvija i na osnovu toga ga vrbovali...ostalo je istorija...Takođe,Depeche je pre par godina i odradio svoju zvaničnu verziju pomenute pesme...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA