Vreme čitanja: oko 1 min.

Metallica izdala svoj dugoočekivani novi album "72 Seasons": Poslušajte

Vreme čitanja: oko 1 min.

Legendarni metal bend će predstaviti novi LP na velikoj svetskoj turneji 2023-2024.

  • 3
Global Citizen Festival, Metalika Foto: Tanjug/AP/Evan Agostini/Invision

Prvi album Metalike za skoro sedam godina konačno je stigao, a kritičari već tvrde da bi mogao biti najbolji LP legendarnog metal benda u poslednje tri decenije. Jer kao što se već spominjalo, " 72 Seasons" biće "spomenik slavnoj karijer".

Pre objavljivanja, fanovi su počašćeni sa četiri singla — „Luk Ӕterna“, „Screaming Suicide“, „If Darkness Had a Son“ i naslovnom pesmom — sve su to moćni primeri ogromnog truda koje je Metallica ostvarila sa "72 Seasons".

Metallica je u punom promotivnom udaru za "72 Seasons", pošto se spremaju da krenu na svoju veliku „M72 svetsku turneju“ 2023-2024 kasnije ovog meseca. S obzirom da bend izvodi dva jedinstvena seta tokom dve večeri u svakom gradu, oni koji će prisustvovati očekuju da će čuti dobar broj novih pesama uživo.

- Mislim da kao grupa pesama, sve one dobro balansiraju jedna drugu - rekao je bubnjar Lars Ulrih za Consequence of Sound..

Sada je čekanje gotovo. Svih 77 minuta i 12 numera Metallikinih " 72 Seasons" je tu da fanovi uživaju u potpunosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA