Vreme čitanja: oko 1 min.

Čarobna noć uz Ninu Badrić

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo svi jedva čekaju

  • 0
Nina Badrić održala koncert za Dan zaljubljenih u MTS dvorani Foto: Marija Mlađen/ATAImages

Hrvatska pop pevačica Nina Badrić održaće koncert 7. juna u bašti prestižnog restorana "Topčiderac".

Jedna od najcenjenijih pevačica u čitavom regionu pevaće Beograđanima u prelepom i nesvakidašnjem ambijentu. Poznata po veoma moćnim interpretacijama, Beograđanima obećava nezaboravno veče, uz neke od njenih najvećih hitova: "Čarobno jutro", "Dodiri od stakla", "Dat će nam Bog", "Dani i godine", "Za dobre i loše dane", "Čežnja", "Rekao si", "Ratujem s tugom", a specijalni gost je njen dugogodišnji prijatelj i kolega Petar Grašo.

Badrić od početka karijere ne odstupa od kvalitetne muzike, kojom gradi svoj bogat muzički put, publici će se još jednom približiti svojim prepoznatljivim romantičnim, ljubavnim izražajem.

-Publika već zna šta može da očekuje, videću gde će ona da me povede. Ovde sam zbog njih, najvažnije mi je da se oni dobro provedu. Publika u Beogradu ceni dobro muziciranje i dobre muzičare i daje ogromnu količinu ljubavi. Bili smo na svim mestima, sada smo prvi put u Topčidercu - rekla je Nina.

Karte se mogu kupiti preko sajta www.topciderac.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA