≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Preminuo Jasmin Stavros

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za njegovu životnu bitku saznalo se sredinom marta

  • 2

Muzičar Jasmin Stavros preminuo je danas u Zagrebu u 69. godini života nakon što se poslednjih meseci borio s rakom kostiju, saznaje Jutarnji list.

Podsetimo, za njegovu životnu bitku saznalo se sredinom marta, kada je zbog bolova u leđima otišao u bolnicu, a otkad je dobio dijagnozu nalazio se na bolničkom lečenju.

"Krenulo je sve od čira na dvanaestopalačnom. Onda su me operisali u Karlovcu. Nakon toga su me pustili kući, međutim počela su me konstantno boleti leđa. Nisam mogao više ništa. Zatim su me odveli u Vinogradsku, gde su ustanovili da imam rak kostiju", rekao je muzičar nakon što je vest o njegovoj bolesti dospela u javnost.

Nakon Vinogradske, Stavros je prebačen u KBC Rebro, gde je išao na terapije zračenjem. U drugu bolnicu muzičar je prebačen na vlastiti zahtev, ali i po preporuci lekara.

No, stanje se zakomplikovalo, pa je zbog toga prebačen na Jordanovac. Nažalost, bolest je bila jača i omiljeni muzičar ipak je izgubio životnu bitku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA