Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkazani koncerti grupe Van Gogh u Beogradu: "Srca nam nisu na svom mestu..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz grupe su najavili kada će otkazani koncerti biti održani

  • 1
Roštiljijada, Zvonimir Đukić Đule Van Gog Foto: Marko Jovanović

Beogradska rok grupa Van Gogh odlučila je da otkaže svoje planirane koncerte u sredu i četvrtak na sceni kluba Novi BitefArtCafe u Beogradu, zbog dva masovna ubistva koja su prošle nedelje potresla Srbiju.

"Dragi prijatelji, obaveštavamo vas da smo odlučili da otkažemo nastupe zakazane za 10. i 11. maj u klubu BitefArtCafe. Srca nam nisu na svom mestu, u ovom trenutku nismo spremni, prerano je. Saosećamo sa porodicama koje su izgubile svoje najmilije i osećamo da treba da prođe još neko vreme. U dogovoru sa BitefArtCafe-om zakazaćemo nove datume na jesen", saopštili su članovi grupe na njihovoj zvaničnoj Facebook stranici.

Osim te poruke, oni su zapisali da se povrat novca za kupljene ulaznice može izvršiti na svim prodajnim mestima tickets.rs, kao i online.

I nakon tri dana žalosti, od 5. d 7. maja, mnoge kulturne ustanove i institucije Srbije ipak odlažu svoje programe sve do 15. maja, upravo zbog tragedija u Beogradu i okolini Mladenovca.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA