Vreme čitanja: oko 1 min.

Bend Kijanua Rivsa uskoro nastupa: Stiže i novi album posle 23 godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izdali su dva albuma, "Our Little Visionary" iz 1996. i "Happy Ending" iz 2000. godine, pre nego što su rasformirali grupu 2002. godine

  • 0
Kijanu Rivs, Keanu Reeves Foto: Tanjug/AP/Evan Agostini/Invision

Grandž rok bend Dogstar Kijanua Rivsa će se ponovo okupiti za svoj prvi nastup uživo, posle više od dve decenije, na festivalu BottleRock Napa Valley 2023.

Ranije ovog meseca, grupa, koji čine Rivs, Bret Domrouz i Rob Mejlhaus, je rekao da se spremaju da izdaju svoj novu muziku posle 23 godine.

Izdali su dva albuma, "Our Little Visionary" iz 1996. i "Happy Ending" iz 2000. godine, pre nego što su rasformirali grupu 2002. Rivs je svirao bas gitaru u bendu i interesovanje za njih je raslo u isto vreme kada je njegova glumačka karijera išla uzlaznom putanjom. Od tada su preko svoje Instagram stranice otkrili da im je na putu novi album.

Bend Kijanua Rivsa će sada nastupiti u subotu, 27. maja na trodnevnom festivalu, koji se održava od 26. do 28. maja u kalifornijskoj dolini Napa, gde će još nastupiti Red Hot Chili Peppers, Post Malone, Lizzo, Lil Nas X i drugi, piše NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA