Vreme čitanja: oko 1 min.

ABBA bi mogla opet da se okupi kako bi proslavila 50. godišnjicu pobede na "Evroviziji"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tako pišu strani mediji

  • 0
ABBA Voyage koncert Foto: Tanjug/AP/Alberto Pezzali

Švedska supergrupa ABBA mogla bi da se reformiše  za "Evroviziju" sledeće godine, što se poklapa sa 50. godišnjicom pobede legendarnog benda na ovom takmičenju sa njihovim hitom "Waterloo".

"Evrosong" 2024. biće održan u Švedskoj nakon što je Lorin u nedelju u Liverpulu upisala istoriju pošto je postala prva žena koja je dva puta pobedila na "Evroviziji".

"Nakon što je Švedska pobedila, ljudi će uložiti svoj novac na okupljanje grupe ABBA. Oni su pobedili na "Evroviziji" u Brajtonu u aprilu 1974, a sledeće godine će biti 50. godišnjica toga. Čak i ako njihovi ABBA-tari izvode hologramski šou, fanovi su očajni zbog toga", navodi izvor časopisa The Sun.

Bend, koji čine Agneta Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Beni Anderson i Ani-Frid Lingstad, bio je aktivan 10 godina, izbacio veliki broj hitova, a osamdesetih je prestao da funkcioniše.

Četvorka se reformisala 2020. i objavila svoj novi album "Voyage", kao i snimila svoje avatare za istoimeni šou, piše Daily Mail.

Inače, neki gledaoci su ubeđeni da je pobeda Lorin i Švedske samo najava za veliki nastup grupe ABBA. Da li će doći do toga, vreme će pokazati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA