Vreme čitanja: oko 1 min.

Pretenders objavljuju novi album 1. septembra: Poslušajte pesmu "Let The Sun Come In”

Vreme čitanja: oko 1 min.

Autorka pop hitova kakvi su "2000 Miles", "Don't Get Me Wrong" i "Back On the Chain Gang" je rekla da uživa u mnogim značenjima pojedinih reči

  • 0

Rok sastav Pretenders pevačice i gitaristkinje Krisi Hajnd (Chrissie Hynde) saopštio je da će 1. septembra objaviti novi album "Relentless", koga najavljuje singl "Let The Sun Come In”.

Autorka pop hitova kakvi su "2000 Miles", "Don't Get Me Wrong" i "Back On the Chain Gang" je rekla da uživa u mnogim značenjima pojedinih reči, a kod "Relentless" (Nepopustljivo) dopala joj se definicija koja reč određuje kao ne popuštanje u intenzitetu.

"Tako da kad je došlo do naslova činilo se odgovarajuće. Znaš...da treba nastaviti dalje. Mislim da se svi u bendu pitaju treba li nastaviti dalje. Počne kako mladalačka zanimacija, da bi se naposletku zapitali zašto radimo ovo? Takav je život umetnika. Nikad se ne penzionišeš. Postaješ nepopustljiv", rekla je Hajnd.

Nakon "Hate For Sale" (2020) "Relentless" je drugi album kog je Hajnd napisala u saradnji sa gitaristom Džejmsom Volbornom (James Walbourne), a među 12 novih pesama je "I Think About You Daily", za koju je gudačke aranžmane napisao Džoni Grinvud (Jonny Greenwood) iz sastava Rejdiohed (Radiohead).

Poslušajte pesme "Let The Sun Come In”:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA