Vreme čitanja: oko 1 min.

Toni Cetinski, Partibrejkers, The Brand New Heavies nastupaju na Beer festu

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Dolazi i Incognito, bend osoben po harmoničnoj kombinaciji rok i rege zvuka sa eksperimentalnim džem sešn elementima, koji kulminiraju u istinskom jedinstvenom i ekstatičkom muzičkom iskustvu", navodi se u saopštenju

  • 2
Toni Cetinski Foto: A. Nalbantjan

The Brand New Heavies, Incognito, Partibrejkers, Toni Cetinski, Brkovi i drugi pridružili su se izvođačima koji će nastupiti na "Belgrejd bir festu" (Belgrade Beer Fest) od 15. do 18. juna na prostoru Ušća, saopštio je danas organizator Skaj mjuzik (Sky Music).

Prethodno najavljenim Morčibi (Morcheeba), bluz gitaristkinji Ani Popović, Van Gogu i Kralju Čačka, pridružiće se na "Bir festu" britanski esid džez bend The Brand New Heavies poznati po hitovima "Never Stop, Don't Let It Go To Your Head" i „Dreamer Dream On“, podsetio je Skaj mjuzik.

"Dolazi i Incognito, bend osoben po harmoničnoj kombinaciji rok i rege zvuka sa eksperimentalnim džem sešn elementima, koji kulminiraju u istinskom jedinstvenom i ekstatičkom muzičkom iskustvu", navodi se u saopštenju.

Iz Skaj mjuzika su podsetili da su Partibrejkers "bend koji više od četiri decenije oblikuje domaću rok scenu", Brkovi neguju osobeni stil spojem panka i folka, a pevač Cetinski je "jedan od najpoznatijih regionalnih pop muzičara".

Bir fest će imati Mejn stejdž (Main Stage), Rif stejdž (Riff Stage) i Elektro stejdž (Electro Stage), a iz Skaja podsećaju da će "festival, koji je prošle godine proglašen manifestacijom od značaja za Grad Beograd i koji se realizuje uz podršku Grada", biti podeljen na deset klaud zona, među kojima su "Bir market" (Beer Market), "Kraft bir lend" (Craft Beer Land) i drugi.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECA

    18. maj 2023 | 08:39

    Uspeli su i od beer festa da naprave vašar. Šta kažu, kada nastupa mali knindža i ostali vašarski umetnici ?

  • снежа

    18. maj 2023 | 08:27

    Од кад је Бир фест у јуну. Од свега направише циркус.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA