≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Hitovi čuvene grupe odjekivali Tašom: Pogledajte kako je bilo na koncertu "ABBA Symphonic Real Tribute Show"

Vreme čitanja: oko 2 min.

ABBA Real Tribute Band i Zrenjaninska filharmonija napravili su spektakl u Beogradu

  • 3

ABBA Real Tribute Band i Zrenjaninska filharmonija udružili su snage i beogradskoj publici, na stadionu "Tašmajdan" predstavili su projekat "ABBA Symphonic Real Tribute Show", gde su zajedničkim snagama izveli hitove čuvene grupe ABBA.

Publika je na koncert došla u velikom broju, a nastup je počeo u 20:20. Žurka na Tašu počela je hitom "Waterloo", koji je ABBA pobedila sedamdestih godina na "Evroviziji".

Publika se odmah digla na noge, počela je da đuska i peva zajedno sa bendom.

"Dobro veče, Beograde! Dobro došli na "ABBA Symphonic Real Tribute Show". Nadam se da ćete uživati", poručili su iz sastava ABBA Real Tribute Band.

Publika je uživala, a naredna pesma koja je izvedena bila "Money, Money, Money".

Ređali su hitovi grupe ABBA - "S.O.S", "Knowing Me, Knowing You", a kada je izvedena numera "Fernando", fanovi su uključili svoje telefone i napravili sjajnu atmosferu.

"Ako možete da uključite svetla, kao i malopre, da napravimo magični trenutak", rekla je jedna članica grupe ABBA Real Tribute Band, a publika je to poslušala.

Usledila je legendarna pesma "The Winner Takes It All".

ABBA Real Tribute Band i Zrenjaninska filharmonija su izvodili brojne hitove grupe ABBA, od "Summer Night City", "Super Trouper" i druge. A zatim su se opet obratili publici.

"Hajmo, Beograde, da plešemo. Sada smo došli do onog dela gde ćemo zajedno pevati", rekla je jedna članica grupe ABBA Real Tribute Band.

Usledila je prava "eksplozija" emocija sa tribina, kada je izvedena čuvena pesma "Dancing Queen". Sve je u tom trenutku delovalo kao da smo u nekom disko klubu.

Nastavila se u istom ritmu. Usledili su hitovi "Take A Chance On me", "Does Your Mother Know?", zatim pesma sa najnovijem albuma grupe ABBA "Don't Shut Me Down". kao i čuvena "I Have A Dream".

Publika je vrištala od uzbuđenja kada je izvedena pesma "Lay All Your Love On Me". Đuskala je i uz numeru "Voulez Vous", a prava žurka je usledila kada je odsvirana pesme "Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight".

To je bio kraj regularnog dela koncert. Publika je zahtevala bis. Bis je i dobila. Izvedeni su sve sami hitovi - "Chiquitita", kao i "Mamma Mia".

Usledilo je predstavljenje sastava ABBA Real Tribute Band, kao i Zrenjaninske filharmonije, na čelu sa Romanom Bugarom. Publika je pozdravila gromoglasnim ovacijama.

I na samom kraju koncerta - još jednom "Dancing Queen". Bilo je jedna lepa noć, svakako, na kojem se publika podsetila kakvo stvaralaštvo ima grupa ABBA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • C he

    21. maj 2023 | 00:18

    ABBA,jedna i jedina!Da su izveli i The day before you kame,al dobro sad...Ta mi je omiljena.

  • Vitez Koja

    21. maj 2023 | 11:14

    Ja sam razmišljao da povedem ženu i decu, ali jedna karta za tribine je bila 2900. Da je prava ABBA, pa i nekako, ali za tribute, je previše.Inače volim da pratim tribute bendove, a neki su i bolji od trenutnih originala.A tu su recimo karte maksimalno 600-1000 din.

  • Vesna

    21. maj 2023 | 09:21

    Fenomalni su. Na nogama sam bila od pocetka do kraja. Sad cekam da brufen iodradi svoje i krenem u nedeljnu akciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA