≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Radujem se koncertu u Beogradu na otvorenom": Nemanja Radulović najavio koncert na Tašu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zajedno sa svojim kamernim ansamblom "Double sense", muzički virtuoz izvodi numere sa svog najnovijeg albuma "Roots" (Koreni)

  • 0
Nemanja Radulović Foto: M. M./ATAImages

Prvi put posle spektakularnog nastupa u Studentskom parku, 2015. godine, slavni srpski violinista Nemanja Radulović priređuje susret sa beogradskom publikom na otvorenom – na stadionu "Tašmajdan", 3. jula 2023. godine od 21 čas. Zajedno sa svojim kamernim ansamblom "Double sens", muzički virtuoz izvodi numere sa svog najnovijeg albuma "Roots" (Koreni).

U pitanju je prava letnja poslastica za publiku svih generacija! Koncert organizuje Centar beogradskih festivala - CEBEF.

Nemanja Radulović Foto: M. M./ATAImages

Tim povodom, u Konaku knjeginje Ljubice u Beogradu, najavljen je ovaj spektakl na stadionu "Tašmajdan". Sam Nemanja Radulović nije krio zadovoljstvo zbog novog nastupa u Srbiji.

"Zaista se radujem koncertu u Beogradu na otvorenom. Bilo je i drugih koncertata u Kolarčevoj zadužbini, ali ovaj će biti drugi na otvorenom u Beogradu. Tako da se radujem, zato što će to bidi deo jedne turneje u Srbiji i po regionu. Novi projekat "Roots", iliti "Koreni", koji smo snimili prošle godine. Jedva čekam taj 3. jul da vidim publiku iz Beograda i iz regiona. Svi se radujemo. I muzičari. Već godinu dana znamo za taj koncert, za tu celu turneju, i svi se radujemo da provedemo tih mesec dana na putu, i kroz Srbiju, i kroz Makedoniju, Bosnu...", rekao je Nemanja Radulović na konferenciji za medije.

Nemanja Radulović Foto: M. M./ATAImages

Ulaznice su dostupne onlajn putem aplikacije eFinity ili putem sajta www.efinity.rs na linku https://tickets.efinity.rs/CardType/GenerateSvg?CardTypeId=30510

Prodajna mesta za fizičku kupovinu karata:

- TC Rajićeva (1. sprat, od 10.00 do 22.00)

- Blagajna Štark Arene (Sever, uz stepenice, od 12.00 do 20.00 radnim danima)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA