Vreme čitanja: oko 1 min.

RTS se oglasio saopštenjem povodom tužbe Seje Seksona: Javni servis pomenuo i Neleta Karajlića

Vreme čitanja: oko 1 min.

"RTS neće učestvovati u javnosti poznatom ličnom sukobu dvojice bivših članova grupe "Zabranjeno pušenje".", navodi se u saopštenju

  • 8
Nele Karajlic, Sejo Sekson Foto: Marko Jovanović

RTS smatra da je tužbeni zahtev protiv te medijske kuće neoanovan. Javni servis se povodom cele situacije oglasio saopštenjem.

"Tužbeni zahtev prema RTS-u je neosnovan.

Radio-televizija Srbije poštuje prava svih autora. Pravo na sve vidove korišćenja sopstvenog snimka koncerta dr Neleta Karajlića (Nenada Jankovića) i Stefana Milenkovića RTS je stekao na osnovu ugovora sa organizatorom koncerta, koji je predmet tužbe muzičkog autora Davora Sučića, poznatog kao Sejo Sekson.

Na osnovu ovog ugovora RTS je snimio i emitovao navedeni koncert i postavio ga na svoj YouTube kanal, a organizator se obavezao da će regulisati prava svih muzičkih autora čija dela su izvedena na ovom koncertu.

RTS neće učestvovati u javnosti poznatom ličnom sukobu dvojice bivših članova grupe "Zabranjeno pušenje".", navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sexo

    7. jun 2023 | 21:47

    Teski je srbomrzac ovaj davor. Kaze na sarajevskim grobljima 11.000 a sto ne kaze koliko je hiljada Srbskih porodica, kompletnih ubijeno u Malom Teheranu koje nikada nisu pronađene ni ekskumirane, sve su zene Srpkinje silovane u Malom Teh..... vec "moj davore" truni od svoje zlobe.

  • Rodjo

    7. jun 2023 | 22:47

    Mora da saksi lose zaradjuje u hr pa mu treba pomoc. pohlepa je velika bolest.

  • Kiki

    7. jun 2023 | 22:00

    Steta. Moglo je sve lepse da se odigra i svi da budu zadovoljni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA