≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Telegraf vas vodi na koncert Divanhane u Beogradu: Troje najbržih osvaja ulaznice

Vreme čitanja: oko 2 min.

Delimo 3 puta po 2 ulaznice. a koncert je 17. juna u mts Dvorani

  • 0
Divanhana Foto: Promo

Ostalo je još malo do novog beogradskog koncerta Divanhane, koji će biti održan 17. juna u mts Dvorani, od 20 časova.

Ako ste fan ovog sastava i njihove muzike, možete osvojiti 3 puta po 2 ulaznice. Ono što je potrebno jeste da pošaljete mail sa naslovom "Divanhana" na kultura@telegraf.rs. Troje najbržih osvaja ulaznice. U mail-u treba da napišete Vaše ime i prezime, kao i Vaš kontakt telefon.

Dobitnici ulaznice mogu preuzeti na blagajni mts Dvorane pred koncert.

Srećno!

Inače, pre mesec dana, nakon tragičnih događaja koji su potresli celu Srbiju, grupa Divanhana je svoj koncert pomerila za sredinu juna. U međuvremenu je sarajevski sastav imao uzbudljivi period, u kojem je vodeći world music magazine “Songlines” objavio da je Divanhani pripala prestižna nagrada “Songlines Music Award 2023” kao najboljoj grupi.

Beogradski koncert će svakako da protekne da protekne u znaku ovog priznanja, a članovi benda poručuju: „Ova nagrada je za nas veliko priznanje i jako smo željeli da radost podelimo sa našom cijenjenom publikom u gradu gdje smo svojevremeno počeli našu karijeru. Sa publikom koja odlično poznaje, voli i pjeva sevdalinku.”

Prvu radost zbog nagrade, sa bendom je već podelila publika na rasprodatim koncertima u Sarajevu i Banja Luci, gde je publika svojim pevanjem i svetlima mobilnih telefona dala dodatnu magiju poznatim pesmama. Slavni sevdah sastav iz Sarajeva je svoj peti album Zavrzlama objavio 2022. za ugledne izdavače – domaći Multimedia Music i nemački CPL-Music. Album je odlično prošao kod šire publike, medija i stručne javnosti, te pobrao izuzetne recenzije i osvojio visoke pozicije na top-listama međunarodnih panela, World Music Charts Europe, Balkan World Music Chart i Transglobal World Music Chart.

Prestižni britanski magazin Songlines je Zavrzlamu uvrstio u 10 najboljih albuma u svetu! Koncertom u Beogradu Divanhana nastavlja seriju nastupa u Srbiji, jer su ove godine već nastupali u Novom Sadu, Aleksincu, Valjevu, Lučanima i Gornjem Milanovcu, a na leto ih očekuju nastupi u Kragujevcu, Smederevu, Aranđelovcu i ponovu u Valjevu…

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA