Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemanja Crnatović, srpski Bočeli, ima solistički koncert 20. juna u Istorijskom muzeju u Beogradu

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju je završni koncert treće sezone ciklusa "Muzikom kroz muzej"

  • 0
LOVE & LIVE - Nemanja Crnatović Foto: Telegraf.rs

Nemanja Crnatović, koga neki nazivaju i srpskim Andreom Bočelijem, imaće solistički koncert 20. juna u 20 časova, u Istorijskom muzeju u Beogradu.

U pitanju je završni koncert treće sezone ciklusa "Muzikom kroz muzej". Korepetitorka biće Biljana Todorovć.

Inače, Nemanja, koji je od rođenja slep, bio je svojevremeno gost u Telegrafovom studiju za potrebe projekta "Love&Live", ponovo popričali.

"Ljubav prema muzici je krenula od samog detinjstva. Sa svoje tri godine sam počeo da otkrivam instrumente zahvaljujući mom ocu koji je takođe muzičar. Počeo sam da otkrivan gitaru, onako, neko lagano sviranje, pa onda udaranje po sintisajzeru, žargonski da kažem. Sedeo sam i eksperimentisao sam sa ritmovima i vremenom shvatio da će muzika biti moja velika ljubav, kao što i danas jeste. Završio sam nižu muzičku školu "Kosta Manojlović". Nakon završene niže muzičke i osnovne škole za slepe "Veljko Ramadanović" u Zemunu, upisao sam srednju muzičku školu "Vatroslav Lisinski" na Banovom brdu, gde sam završio teoretski odsek. I nakon završenog teoretskog odseka sam sam upisao Muzičku akademiju. A u međuvremenu je krenulo i solo pevanje. Spontano", rekao je Nemanja Crnatović u intervju za Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA