Vreme čitanja: oko 1 min.

Počeo jubilarni 20. Beer Fest na Ušću: Program otvorio rok bend "Bombaj štampa"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Program će trajati četiri dana, do utorka, 20 juna

  • 0
Belgrade Beer Fest Foto: M.M./ATA Images

Jubilarni 20. Beer Fest otvoren je večeras na beogradskom Ušću, u 19:30 časova, nastupom rok benda "Bombaj štampa", a potom su na glavnoj bini nastupili i bendovi "Partibrejkers" i "Van Gogh".

Manifestacija koju organizuje "Skymusic" , bila je planirana za 15. jun, ali je zbog obilnih kiša i nepogodnih uslova program odložen za dva dana.

Pa će se programi od 15. i 16. juna pomeriti za ponedeljak i utorak, 19. i 20. jun, sa izmenjenim rasporedom, jer popularni britanski bend "Morcheeba" nije mogao da ostane duže u Srbiji, zbog unapred isplanirane i zakazane turneje.

Frontmen grupe "Bombaj štampe", Branko Đurić Đuro, "prošetao" je publiku Beer festa kroz hitove sa tri studijska albuma - “Bombaj štampa” iz 1987. godine, "Ja mnogo bolje letim sam" iz 1990. i skorašnjem "Neka Đ odmah dole CJ", iz 2010. godine.

Belgrade Beer Fest Foto: M.M./ATA Images

Nakon njih je usledio antologijski rok bend "Partibrejkers" na čelu sa Zoranom Kostićem Canetom, koji su napravili spektakl za pamćenje.

Publika je kasnije na Glavnoj bini gledala popularni rokerski sastav "Van Gogh" koji vodi Zvonimir Đukić Đule, a iščekuju se i nastupi alternativne grupe "Repetitor" i umetnici iz Velike Britanije, esid džez atrakcije "Incognito", nekada čestih gosta Beograda i Niša.

Na bini "Riff Stage" gostovale su alternativne grupe - "Beli bagremi", "Sanitarium - Bunt pobednik 2022, "Recover", "Snakes Sharks & Planes", "Rainmaker", "Keni Nije Mrtav", "Nafta", "Andrejin krst" i drugi.

Posetiocima koji su kupili ulaznice za prvobitne datume (15. i 16. jun), a koji nisu u mogućnosti da u novom terminu gledaju svoje omiljene bendove, biće refundiran novac, zahtevom na mail office@efinity.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA