Vreme čitanja: oko 1 min.

Počinje Šabački letnji festival: Rep, pop, rok i di-džejevi na srednjevekovnoj tvrđavi

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Program ovogodišnjeg festivala je raznovrstan i zadovoljiće sve muzičke ukusa", istakli su u Turističkoj organizaciji grada Šapca

  • 2
Koncert Foto: Pixabay

Nakon trogodišnje pauze, sa prvim letnjim danima, na muzičku scenu Srbije i regiona večeras se vraća Šabački letnji festival. Festival koji ima tradiciju dugu 20 godina i koji se svojim programom visoko pozicionirao na mapi značajnih muzičkih događaja organizuje se posle trogodišnje pauze zbog pandemije korona virusa, na starom mestu - na tvrđavi Stari grad, na obali Save.

- Zidine tvrđave iz 15. veka, koja je značajna turistička destinacija u Šapcu, jedinstven su festivalski ambijent u kojem nastupaju izvođači. Program ovogodišnjeg festivala je raznovrstan i zadovoljiće sve muzičke ukusa, od repa, popa, roka do DJ, a koncipiran je i da bude interesantan svim generacijama - istakli su u Turističkoj organizaciji grada Šapca.

Organizatori su uvereni da će ovogodišnji Šabački festival opravdati dve decenije dugu tradiciju i renome značajnog muzičkog događaja u Srbiji i regionu i na Starom gradu očekuju više hiljada posetilaca.

Za veliku žurku pozvane su velike regionalne zvezde, a uz njih nastupiće i lokalni afirmisani i neafirmisani bendovi i muzičari.

Večeras nastupaju Valentino, Midgard, Kanda Kodža i Nebojša i DJ Mario, sutra uveče Predigra, Dejan Cukić i Spori Ritam, Pagonis (Atomsko Sklonište tribute band), Mile Kekin i bend i DJ Mario, a završne večeri, u subotu DJ Amadeusen, Taboo bend, Supermensi i Toni Cetinski.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E

    22. jun 2023 | 17:05

    Još kada bi prskali protiv komaraca.

  • Jelena

    22. jun 2023 | 19:54

    To je nekad bio iskljucivo rock festival,ulaz besplatan,kvalitetne rock grupe...ovo je sad sprdnja,tra la la izvodjaci.Jos se naplacuje ulaz,sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA